Κατήγγειλε πασίγνωστη παρουσιάστριά του το κανάλι «Ε» και τη διώχνει

Άσχημο τέλος δείχνει να έχει η κόντρα που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες μεταξύ της Ελεονώρας Μελέτη και του καναλιού «Ε». Όλα ξεκίνησαν όταν με επιστολή του το κανάλι απαγόρευσε τη δημοσίευση συνέντευξης για γνωστό περιοδικό που παραχώρησε η παρουσιάστρια τους χωρίς να πάρει την άδειά τους.

Η απάντηση ήταν άμεση με εξώδικη διαμαρτυρία από την Ελεονώρα Μελέτη που τους ξεκαθάριζε ότι δεν υπήρχε όρος στο συμβόλαιό της, να ζητάει τη συγκατάθεσή τους για τον Τύπο, παρά μόνο για τις τηλεοπτικές συνεντεύξεις. Πυρ και μανία οι ιθύνοντες του καναλιού με τη Μελέτη που όπως αποκαλύφτηκε το πρωινό της Τρίτης στην εκπομπή «Πρωινούλι», το κανάλι κατήγγειλε τη σύμβασης της παρουσιάστριας.
Να θυμίσουμε ότι η Ελεονώρα Μελέτη είχε ξαναστείλει εξώδικο στο κανάλι,επειδή το πλατό του δελτίου ειδήσεων που τότε παρουσίαζε δεν ήταν έτοιμο.

Μάλιστα ανέφερε τότε.: «Το εξώδικο το έκανα για να καλύψω επαγγελματικά τη θέση μου. Όταν λίγες ώρες πριν από την πρεμιέρα διαπίστωσα ότι το σκηνικό του δελτίου δεν ήταν έτοιμο, όφειλα να ενημερώσω τους υπεύθυνους του σταθμού, επίσημα πως υπάρχει πρόβλημα το οποίο μπορεί να εκθέσει τον σταθμό και την εικόνα του, όπως και τη δική μου εικόνα, και πως για το πρόβλημα αυτό δεν ευθύνομαι εγώ. Παράλληλα, τους εξηγούσα ότι εγώ βρισκόμουν στη θέση μου και σε ετοιμότητα να βγω να πω το δελτίο υπό όποια συνθήκη μου ζητηθεί, αλλά υπογράμμιζα έντονα τον κίνδυνο να εκτεθούμε όλοι και τη δυσαρέσκειά μου για το πρόβλημα που υπήρχε».

Μάλιστα πριν λίγη ώρα το “Ε” έστειλε και την επίσημη ανακοίνωση, επιβεβαιώνοντας τα όσα άνωθεν διαβάσατε, ανακοινώνοντας το τέλος της συνεργασίας τους με την Ελεονώρα Μελέτη.

αφφφφφφ

 δδδδδ

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα