Καταγγέλλει την ΕΛ.ΑΣ η Σταντάρ Λιέγης

Στην UEFA σκοπεύει να καταφύγει η διοίκηση της Σταντάρ Λιέγης, αλλά ευτυχώς όχι για να καταγγείλει την ΠΑΕ ΠΑΟ, αλλά την Ελληνική Αστυνομία. Έχουν συμβεί και στο παρελθόν ανάλογες καταγγελίες, αλλά συνήθως δεν έχουν κάποιο αποτέλεσμα.

Η ελληνική ομάδα δεν φέρει ευθύνη για τη συμπεριφορά των οργάνων της τάξης, αφού οι αψιμαχίες μεταξύ Βέλγων και αστυνομικών δεν έγιναν στο πλαίσιο συγκρούσεων χούλιγκαν, αλλά λόγω… συνηθισμένων παρεξηγήσεων κατά την είσοδο και έξοδο φιλοξενούμενων οπαδών στις κερκίδες που ανάβουν τα αίματα και οδηγούν σε μερικές ψιλές. Συγκεκριμένα, στο ματς της Πέμπτης, οι οπαδοί της Σταντάρ θέλησαν στην ανάπαυλα να βγουν εκτός θύρας, οι δυνάμεις των ΜΑΤ δεν τους επέτρεψαν και τότε έπεσε το ξύλο.

Πάντως, στην καταγγελία των Βέλγων υπάρχει αναφορά για… αρπαγή σημαίας της Σταντάρ από δύο οπαδούς του ΠΑΟ, κάτι που δεν γράφτηκε στο φύλλο αγώνα, ούτε μπορεί να επιφέρει τιμωρία για την ελληνική ομάδα. Άλλωστε, στο «Απόστολος Νικολαΐδης» βρέθηκαν δύο παρατηρητές της UEFA και δεν υπήρχε κάποια επιβαρυντική καταγραφή.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα