Καταγγελίες Κωνσταντινόπουλου για τις δημοσκοπήσεις για το νέο φορέα

Τις δημοσκοπήσεις που δείχνουν το βαθμό απήχησης κάθε υποψηφίου για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς καταγγέλλει ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, κάνοντας λόγο για απόπειρα  αλλοίωσης των όρων εκλογής του νέου αρχηγού.

«Πληροφορούμαι και διαβάζω δημοσκοπήσεις που αφορούν την επιρροή υποψηφίων για τη διεκδίκηση της ηγεσίας του ενιαίου φορέα. Έρευνες που μετρούν ονόματα πριν ανακοινωθούν υποψηφιότητες, καθώς και πρόσωπα τα οποία έχουν δηλώσει ότι δεν θα συμμετέχουν στην διαδικασία. Οι παραπάνω ενέργειες είναι πολιτικά ανήθικες, επιστημονικά αβάσιμες και επαγγελματικά αντιδεοντολογικές», αναφέρει σε δήλωσή του ο κ. Κωνσταντινόπουλος.

Προσθέτει επίσης ότι «πρόκειται για συνειδητή απόπειρα αλλοίωσης και παραμόρφωσης των δεδομένων στην αφετηρία ακριβώς αυτού του εγχειρήματος. Σημειώνω ότι η απόπειρα αυτή με αφήνει παγερά αδιάφορο σε προσωπικό επίπεδο» και καλεί «την Ανεξάρτητη Επιτροπή Διαδικασιών και Δεοντολογίας υπό τον Καθ. κ. Ν. Αλιβιζάτο να διασφαλίσει την επιβαλλόμενη ισοτιμία στην παρουσία και τον λόγο μεταξύ όλων των υποψηφίων, ώστε να προστατευθεί η σοβαρότητα της διαδικασίας».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα