Καταγράφουν τις επιτυχίες τους

Σας έχω γράψει εδώ και πολύ καιρό, ότι το ΠΑΣΟΚ άλλαξε τακτική και ότι από εδώ και πέρα θα ζητά το δικό του μερίδιο σε όποια απόφαση ανακουφίζει την κοινωνία. Το είδαμε και με την πρόωρη ανακοίνωση εκ μέρους του Βενιζέλου για την παράταση στην αποπληρωμή του ΕΝΦΙΑ, ενώ την ίδια ώρα nonpaper από την Χαριλάου Τρικούπη ανέφερε τις… επιτυχίες του ΠΑΣΟΚ στην ψήφιση του πολυνομοσχεδίου.

Συγκεκριμένα η Χαριλάου Τρικούπη εκτιμά ότι πέτυχε με τις πιέσεις που άσκησε αλλαγές στον ΕΝΦΙΑ (με τις αλλαγές και την παράταση), στην αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων (με την αποσύνδεση της από το κλίμα ανασφάλειας και φοβίας που είχε δημιουργηθεί), τις καταχωρήσεις στον Περιφερειακό Τύπο (θα συνεχιστεί η υποχρεωτική δημοσίευση των προκηρύξεων), για τους σχολικούς φύλακες (παρέχεται η δυνατότητα εξαγοράς ως συντάξιμων μέχρι πέντε ετών, που έχουν υπηρετηθεί χωρίς ασφαλιστική κάλυψη) και φυσικά με την συζήτηση προς το τέλος του μήνα του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου που παρέμενε στα συρτάρια λόγω Μπαλτάκου.

Έτσι στο ΠΑΣΟΚ δείχνουν να έχουν πάρει τα πάνω τους. Το εάν έχουν πείσει τους πολίτες θα φανείς τις επέμενες εκλογές, όποτε αυτές κι εάν διεξαχθούν.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα