Καταδίωξη στην Αττική: Ένοπλοι άρπαξαν συμβατικό όχημα της ΕΛ.ΑΣ.

Απίστευτο περιστατικό στο Παλαιό Φάληρο, κοντά στο συγκρότημα κινηματογράφων Village. Δύο ένοπλοι άνδρες σταμάτησαν όχημα της ΕΛ.ΑΣ. με συμβατικές πινακίδες. Υπό την απειλή όπλων (πιστόλι ο ένας, αυτόματο ο άλλος) ακινητοποιούν τον οδηγό, του έκλεψαν το κινητό τηλέφωνο και στη συνέχεια διέφυγαν με το αστυνομικό αυτοκίνητο.

Ρεπορτάζ: Κώστας Παπαδόπουλος

Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό των δραστών και του συμβατικού οχήματος της ΕΛ.ΑΣ., με πάνοπλους αστυνομικούς να πραγματοποιούν έρευνες σε κάθε πιθανό και απίθανο σημείο στα νότια προάστια, στα δυτικά προάστια, στον Πειραιά κ.ά.. Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, λίγο μετά τη 01:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου δεκάδες μηχανές της Ομάδας ΔΙΑΣ και περιπολικά της Άμεσης Δράσης είχαν σταματήσει την κυκλοφορία στο ένα ρεύμα της Εθνικής Οδού, στο ύψος του Κηφισού, κάνοντας έρευνα για τους δράστες.

Οι δύο ένοπλοι πιθανότατα δεν αντιλήφθηκαν ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου ήταν αστυνομικός και ότι το όχημα ήταν της ΕΛ.ΑΣ. με συμβατικές πινακίδες.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα