Καταιγίδα… Ντι Μαρία στη Μαδρίτη!

Ο Άνχελ Ντι Μαρία… απασφάλισε και έπληξε σαν καταιγίδα την ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης, προχωρώντας σε πολύ σημαντικές αποκαλύψεις περί παρεμβάσεων που δέχθηκε πριν τον τελικό του Μουντιάλ, αλλά και τη μεταγραφή του!

Ο Αργεντινός άσος, που πλέον ανήκει στο δυναμικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «America and Closs», αποκαλύπτοντας πως λίγη ώρα πριν τη διεξαγωγή του τελικού του Μουντιάλ στη Βραζιλία, δέχθηκε γράμμα από τη Ρεάλ Μαδρίτης, να μην αγωνιστεί! Ο ίδιος το έσκισε και όπως, είπε, δεν αγωνίστηκε διότι ήταν επιλογή του προπονητή του! Ας δούμε όσα πολύ σοβαρά αποκάλυψε ο διεθνής παίκτης:

«Την ημέρα του τελικού έλαβα στις 11 το πρωί ένα γράμμα από την Ρεάλ Μαδρίτη, με το οποίο μου ζητούσε να μην παίξω! Παίζαμε το απόγευμα και προετοιμαζόμουν για να είμαι σε καλή κατάσταση, παρά τον τραυματισμό που είχα περάσει. Μόλις πήρα το γράμμα το έσκισα. Το αν θα έπαιζα ήταν θέμα του προπονητή μου. Εκείνος αποφάσισε. Αλλά εγώ ένιωσα πολύ άσχημα εκείνο το πρωί.

Δεν είπα ποτέ πως θέλω να φύγω. Η ομάδα αποφάσισε να αγοράσει άλλους παίκτες στη θέση μου. Εγώ είχα εξαιρετικές σχέσεις με τους συμπαίκτες μου. Δεν είχα όμως, σχέση με τον Φλορεντίνο Πέρεθ. Όταν υπέγραψα το συμβόλαιό μου δεν ήταν εκεί! Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν πάντα δίπλα μου. Πάλεψε για να μείνω. Δεν ξέρω πόσο θα μείνει και εκείνος στη Μαδρίτη. Θέλω να πετύχω γκολ και να βοηθήσω να επιστρέψει η Γιουνάιτεντ εκεί που της αξίζει να είναι. Είμαι πολύ χαρούμενος στο Μάντσεστερ».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα