Καταλήγει σε σχήμα και τακτική ο Δέλλας

Όλα δείχνουν πως η ενδεκάδα της ΑΕΚ στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο το Σάββατο στις 20.30 για την 7η αγωνιστική της Super League θα είναι ίδια κατά 7/11 σε σχέση με την περσινή στο ίδιο γήπεδο για το θεσμό του Κυπέλλου.

Από τη μέσα και μπροστά, μάλιστα, η Ένωση αναμένεται να είναι απαράλλακτη με τον Αραβίδη στην κορυφή, τον Μάνταλο οργανωτή, τον Πλατέλλα δεξιά και τον Μπαρμπόσα αριστερά. Στα χαφ θα είναι ο Γιόχανσον με τον Σιμόες, και στην άμυνα από αριστερά προς τα δεξιά οι Ντιντάκ, Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος, Γκάλο. Τερματοφύλακας, αν δεν έχει… τζετ λαγκ, θα παίξει ο Μπαρόχα.

Στην ουσία μόνο τέσσερα είναι τα καινούρια πρόσωπα σε σχέση με το ματς πριν από επτά μήνες. Σιμόες αντί Ανάγκογλου, Ντιντάκ αντί Σοϊλέδη, Γκάλο αντί Μπακάκη και Μπαρόχα.

Αυτό σημαίνει πως το 4-2-3-1 θα είναι το σύστημα και η τακτική επιθετική στην αρχή με στόχο ένα γρήγορο γκολ, σε συνδυασμό καλής κυκλοφορίας της μπάλας, πρέσινγκ  και συμμετοχή των Μπουονανότε και Βάργκας μετά το 65’ για να «χτυπήσει» στο τέλος με φρέσκια πόδια, είτε το αποτέλεσμα είναι θετικό σε αυτό το χρονικό σημείο, είτε όχι.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα