Κατερίνα Στανίση: Το «καρφί» της για το «φαινόμενο» Πάολα (βίντεο)

Καλεσμένη της Ναταλίας Γερμανού βρέθηκε η Κατερίνα Στανίση, όπου μίλησε για την επαγγελματική και προσωπική της ζωή. Όταν όμως της ζητήθηκε να σχολιάσει τις πρόσφατες δηλώσεις της Ελένης Βιτάλη κατά του Αντώνη Ρέμου και της Πάολα, δεν μάσησε τα λόγια της.

«Η Βιτάλη είναι μεγάλη τραγουδίστρια, έχει μεγάλη πείρα και γνώσεις γύρω από τη μουσική, δεν θα την παρεξηγήσουμε! Έχει μεγάλες γνώσεις γύρω από τη μουσική» εξήγησε αρχικά η  Κατερίνα Στανίση.

«Ναι, αλλά είπε ότι ο Ρέμος είναι κακός τραγουδιστής», τόνισε η Ναταλία Γερμανού. «Αυτά είναι γούστα! Έχουμε διαφορετικά ακούσματα εμείς! Έτσι; Ο καθένας έχει τη γνώμη του! Μου αρέσει ο Ρέμος, όχι σε όλα τα τραγούδια, για όνομα του Θεού! Υπάρχουν κι άλλοι τραγουδιστές!», συμπλήρωσε  η τραγουδίστρια.

Όσο για την Πάολα δεν έκρυψε ότι δεν τη θεωρεί φαινόμενο όπως την έχουν χαρακτηρίσει πολλοί.

«Η Πάολα μου αρέσει, αλλά δε συμφωνώ με αυτό που βγήκαν και είπαν άνθρωποι της μουσικής και της Τέχνης ότι είναι φαινόμενο. Για ποια φαινόμενα μιλάμε; Να τα αφήσουμε στην άκρη…Φαινόμενα ήταν οι παλιοί οι συνθέτες που δεν πατούσαν πουθενά. Εμείς ξέρουμε πού να πατήσουμε! Φαινόμενο; Μεγάλη κουβέντα! Βαρύγδουπες κουβέντες είναι αυτές».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα