“Κατεστραμμένες χώρες Γερμανία και Γαλλία- Η Χίλαρι θέλει να γίνει η Μέρκελ των ΗΠΑ”

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο Ντόναλντ Τραμπ σε Χίλαρι Κλίντον, Γαλλία και Άνγκελα Μέρκελ μιλώντας στη Βιρτζίνια των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων αποκάλεσε τις δύο χώρες κατεστραμμένες, και άσκησε κριτική στην Χίλαρι Κλίντον επειδή, όπως δήλωσε, «θέλει να μιμηθεί την πολιτική της Άνγκελα Μέρκελ για τους πρόσφυγες».

Μεταξύ άλλων ανέφερε «είναι κατεστραμμένες, είναι απλά κατεστραμμένες και επί πλέον υπάρχει και το προσφυγικό ζήτημα το οποίο καταστρέφει και την υπόλοιπη Ευρώπη. Δείτε τι έπαθε η Μέρκελ στις τελευταίες εκλογές, είναι απίστευτο».

Συνέχισε τη ρητορική του λέγοντας «Η Γερμανία είναι κατεστραμμένη. Η Γαλλία είναι κατεστραμμένη. Δείτε και τα αποτελέσματα των εκλογών, είναι τόσο άσχημα. Οι άνθρωποι έλεγαν «έλα μωρέ, όλα καλά θα πάνε». Το λέω εδώ και δυο εβδομάδες, γιατί να πάνε όλα καλά για τη Μέρκελ; Εκατομμύρια πρόσφυγες πηγαίνουν στη Γερμανία. Η εγκληματικότητα είναι στα ύψη. Τα προβλήματα τους είναι αμείωτα και η Χίλαρι θέλει να γίνει η Μέρκελ των ΗΠΑ; Δεν πρόκειται να γίνει, δεν πρόκειται να το αφήσω να γίνει».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα