Κατσικάς: «Το ξεχνάμε…»

Τίποτα περισσότερο από τα τρία γκολ που πέτυχε σε διάστημα 37 λεπτών δεν κρατήσει ο ΠΑΟΚ από την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα. Αυτό τόνισε σε δηλώσεις του στη NOVA ο Γιώργος Κατσικάς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κατσικά στην κάμερα της NOVA:

«Δύσκολα να κρατήσουμε κάτι από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, ίσως μόνον τ’ ότι πετύχαμε τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο αλλά μόνον αυτό. Γιατί καθώς δεχτήκαμε και δυο στο ίδιο χρονικό διάστημα, δε σε κάνει να θέλεις να κρατήσεις κάτι από αυτό το παιχνίδι».

– Ο ΠΑΟΚ έχει δείξει ζηλευτή ικανότητα να μπορεί να εκμεταλλεύεται σχεδόν στο απόλυτο την έδρα του κι ακόμη και υπό δυσχερείς συνθήκες, να καταφέρνει να παίρνει αυτό που επιθυμεί. Επόμενος αντίπαλος είναι η Καλλονή, οι σκέψεις σου; «Στο ερχόμενο παιχνίδι πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε. Πρέπει από το πρώτο λεπτό να μπούμε συγκεντρωμένοι, αποφασιστικοί στις μονομαχίες και να σκοράρουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται για να έχουμε πιο εύκολο έργο για τη συνέχεια».

– Ανάμεσα σε όλα τα υπόλοιπα, αντιμετωπίζετε τη συγκεκριμένη αναμέτρηση ως και το τελευταίο, αγωνιστικό τεστ εν όψει του πρώτου ημιτελικού για το Κύπελλο; «Όντως έτσι είναι, πρέπει βήμα – βήμα να προχωράμε προς τον ημιτελικό, κερδίζοντας τα παιχνίδια, όσο το δυνατόν γίνεται. Από εκεί και πέρα, όσον αφορά το ματς με τον Ολυμπιακό την επόμενη εβδομάδα θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι ξεκινώντας από την Κυριακή».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα