Κατσουράνης, Βάλλας και Μπαλάφας σε πρώτο πλάνο

Ό,τι δεν κατάφεραν στη διάρκεια του – δύσκολου είναι η αλήθεια – καλοκαιριού, επιχειρούν να πετύχουν στην… παράταση της μεταγραφικής περιόδου οι άνθρωποι του Πανιωνίου!

Οι «κυανέρυθροι» σκοπεύουν να αξιοποιήσουν τις ευνοϊκές διατάξεις του κανονισμού περί ελεύθερων παικτών, ενισχύοντας το ρόστερ τους με παίκτες αξίας και μεγάλης εμπειρίας. Το όνομα του Κώστα Κατσουράνη, ο οποίος παραμένει ελεύθερος, φιγουράρει πρώτο στη λίστα των «πανθήρων», ενώ εξετάζονται πολύ σοβαρά και οι περιπτώσεις των Σωτήρη Μπαλάφα και Σπύρου Βάλλα, ο οποίος πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από τη Skoda Ξάνθη.

Καμία από τις περιπτώσεις αυτές δεν είναι εύκολες, ενώ πιέζει ασφυκτικά και ο χρόνος. Οι μεταγραφές ελεύθερων παικτών έχουν διορία μέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου, γεγονός που σημαίνει ότι οι όποιες κινήσεις είναι να γίνουν, θα ολοκληρωθούν άμεσα. Το μεγαλύτερο εμπόδιο για τους ανθρώπους του Πανιωνίου, ιδιαίτερα στην περίπτωση του Κώστα Κατσουράνη, εντοπίζεται στο υψηλό κασέ, το οποίο ενδεχομένως να μην είναι σε θέση να καλύψει το ταμείο του συλλόγου.

Όσον αφορά στις περιπτώσεις των Μπαλάφα και Βάλλα, με τον πρώτο έχουν ήδη γίνει κάποιες συζητήσεις, ενώ ο δεύτερος προτάθηκε τις τελευταίες μέρες και δεν αποκλείεται να προχωρήσει στο στάδιο των συζητήσεων.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα