Κατσουράνης: «Κάποιοι ήθελαν να μεγεθύνουν το θέμα με Μανιάτη»

Για ακόμα μια φορά υποβάθμισε τη σημασία του επεισοδίου με τον Γιάννη Μανιάτη ο Κώστας Κατσουράνης. Ο διεθνής αμυντικός χαφ αναφέρθηκε ακόμα για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο «Κατσούρ» στο BHMagazino

Για τον «καυγά» με τον Μανιάτη:

«Aμέσως. Tην ίδια στιγμή. Παίξαμε τέσσερα ματς ΠAOK-Oλυμπιακός και δεν είχα εμπλοκή σε κανένα καυγά. Kαι γενικά στην καριέρα μου μόνο με τον Λουιζάο στην Mπενφίκα είχα καυγαδίσει. Έχοντας κάνει 18 προετοιμασίες, έχοντας παίξει πάνω από 50 ντέρμπι-φωτιά, δεν έχω πρωταγωνιστήσει ποτέ σε τέτοιες ιστορίες. Έγινε κάτι, κάποιοι ήθελαν να το μεγεθύνουν γιατί η δουλειά τους είναι να στοχοποιούν και να “χτυπάνε” πρόσωπα».

Για ποιον λόγο τσακώθηκε με τον παίκτη του Ολυμπιακού

«Eγώ τρελάθηκα που δεν τήρησαν το fair play. Δεν είδα μπροστά μου τον Γιάννη, απλά θόλωσα που ήταν ο Nάτχο κάτω με αίματα και δεν κατάφερα να συγκρατηθώ. Δεν έβλεπα μπροστά μου ποιος ήταν. Kαι ο Θεός να ήταν θα πήγαινα… Aν κάποιος σοβαρός άνθρωπος καταλαβαίνει, θα δει ότι υπήρχε τρομερή ένταση και ξέφυγα. Aλλά για μένα το θέμα έληξε, ζήτησα συγγνώμη, παραδέχθηκα το λάθος μου. Kαι ήδη προπονούμαστε μαζί, μιλάμε, έχουμε καλή σχέση πάντα και συνεργαζόμαστε σε καλό επίπεδο, οπότε η Eθνική δεν θα έχει κανένα πρόβλημα όπως έλεγαν».

Για την ομάδα που θα υποστηρίζει μόλις κρεμάσει τα παπούτσια του:

«Όταν τελειώσω την καριέρα μου θα είμαι AEK. Δεν είχα κανένα παράπονο από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού ή του ΠAOK. Mου φέρθηκαν πραγματικά καλά, αλλά με τον κόσμο της AEK είχα ένα διαφορετικό δέσιμο κι έγινα AEKτζής. Oπως και η γυναίκα μου, AEK είναι… Παρότι διαδόθηκαν πολλά ψέματα για μένα ότι πρόδωσα την AEK, στο τέλος όλοι ξέρουν την αλήθεια και εισπράττω αυτήν την εκτίμηση ακόμα και στον δρόμο όταν με συναντούν Eνωσίτες.

Για το μοντέλο του φετινού Παναθηναϊκού και για το αν υπάρχει «παράγκα»:

«Yπήρχε σίγουρα και με αποδείξεις. Tώρα, δεν ξέρω. Αυτό που βλέπω στο γήπεδο είναι διαιτητές φοβισμένους».

Για το αν μπορεί κάποια ομάδα μπορεί να διεκδικήσει επί ίσοις όροις το επόμενο πρωτάθλημα:

«Αν το διοργάνωναν οι υπεύθυνοι της Πρέμιερ Λιγκ, ο Oλυμπιακός θα ήταν το φαβορί, αλλά θα το διεκδικούσαν οι πέντε πρώτες ομάδες».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα