Κατσουράνης: «Σκέφτομαι να σταματήσω…»

Ο Κώστας Κατσουράνης περιέγραψε τις πρώτες του εμπειρίες από το πρωτάθλημα Ινδίας και κάπου εκεί ανάμεσα σε όσα είπε στην εφημερίδα «Goal», προέβη στη μεγάλη αποκάλυψη, λέγοντας πως σκέφτεται να σταματήσει το ποδόσφαιρο!

Ο διεθνής μέσος αναφέρθηκε στο επίπεδο του ποδοσφαίρου στην Ινδία, τους μεγάλους παίκτες που παίζουν εκεί για διαφημιστικούς λόγους κα τα σχέδιά του για το μέλλον. Με την ιδέα, όπως δήλωσε ο ίδιος, της απόσυρσης να ωριμάζει πλέον μέσα του, δήλωσε:

«Υπάρχουν άνθρωποι πολύ πλούσιοι, αλλά και πάρα πολλοί οι οποίοι ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας και εργάζονται σε τραγικές συνθήκες. Απ’ ό,τι μου έχουν μεταφέρει οι συμπαίκτες στο Πούνε, όπου δεν έχω πάει ακόμη, θα αντικρίσω ακόμη πιο καταθλιπτικές εικόνες.

Γενικότερα είναι μία καινούργια εμπειρία και τα πράγματα είναι καλύτερα απ’ ό,τι περίμενα. Το επίπεδο πάντως δεν είναι πολύ υψηλό, ούτε τα γήπεδα είναι καλά. Αυτό που μου έκανε εντύπωση στο πρώτο παιχνίδι, ήταν ότι ξεκίνησε με 25.000 κόσμο στις εξέδρες και στο δεύτερο ημίχρονο έφτασαν τους 40.000!

Εντάξει, υπάρχουν παίκτες αναγνωρίσιμοι σε πιο μεγάλη ηλικία βέβαια και αυτό συμβαίνει για διαφημιστικούς λόγους. Για παράδειγμα παίξαμε τη Δευτέρα με αντίπαλο τον Ντελ Πιέρο και το Σάββατο θα δούμε τον Λιούνγκμπεργκ. Στόχος της ομάδας είναι μία θέση στην πρώτη τετράδα για να συμμετάσχει στα play off. Όλες οι ομάδες έχουν ουσιαστικά από πίσω μία ευρωπαϊκή. Εμείς έχουμε τη Φιορεντίνα.

Είναι δύσκολο να μείνεις μακριά από την οικογένεια σου, αλλά πρόκειται για πρωτάθλημα 2,5 μηνών. Πήρα τα χρήματα που ήθελα και όπου κι αν πάω στη συνέχεια, δεν θα με απασχολήσει το οικονομικό. Μπορεί βέβαια και να σταματήσω. Δεν ξέρω. Αρχίζει και ωριμάζει η ιδέα, αλλά δεν είναι σίγουρο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα