Καυτά μοντέλα με καυτά μαγιό: Χαμός στην παραλιακή (εικόνες)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της καλοκαιρινής συλλογής μαγιό της νέας και πολύ ταλαντούχας σχεδιάστριας Πηνελόπης Ράλλη.

Η σχεδιάστρια καλωσόρισε προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό χώρο σε ένα άκρως καλοκαιρινό σκηνικό που θύμιζε κοσμοπολίτικο νησί. Ήδη μέρος της συλλογής της πωλείται σε επιλεγμένα καταστήματα και resort boutique σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Οι πιο γνωστές φυσιογνωμίες του Αθηναϊκού fashion crowd απόλαυσαν από κοντά την Swimsuit Collection 2017 πίνοντας δροσιστικά cocktail στον prive χώρο του Nalu στον Άλιμο. Αποκλειστικά digital print υφάσματα και πατρόν που αναδεικνύουν το γυναικείο σώμα, άριστη ποιότητα υφασμάτων και μετάξι Ελληνικής προέλευσης συνθέτουν την μοναδικά αξεπέραστη συλλογή της Πηνελόπης Ράλλη σε ποιότητα, κομψότητα και σχεδιασμό. Στο ατελιέ της Ομήρου 51 στο Κολωνάκι, η Πηνελόπη Ράλλη αναλαμβάνει και custom made δημιουργίες ρούχων και νυφικών για κάθε γούστο. Δημιουργίες της επίσης μπορείτε να βρείτε και στο eshop της www.pinelopiralli.gr

5

IMG_6441

IMG_6479

4

3

IMG_6387

IMG_6416

IMG_6839

IMG_6851

IMG_8837

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα