Κεμέν στο λιμάνι στέλνουν οι Γάλλοι

Τον 20χρονο μέσο Ολιβιέ Κεμέν που έχει γεννηθεί στο Καμερούν αλλά διαθέτει γαλλική υπηκοότητα και ανήκει στη Λυών και πέρυσι έπαιξε δανεικός στην Γκαζελέκ Αζαξιό… στέλουν στον Ολυμπιακό γαλλικά μέσα.

Είναι κυρίως οκτάρι αλλά παίζει και αμυντικός χαφ και επιτελικός και έξω δεξιά, ενώ προέρχεται από τις ακαδημίες της αγγλικής Νιούκαστλ. Σύμφωνα με πηγές από Γαλλία και το «Foot Mercato» ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να κάνει κρούση για τον παίκτη με πιθανότητες να τον κλείσει.

Επίσης στο Βέλγιο επιμένουν για τον 27χρονο αμυντικό Μίλος Κοσάνοβιτς της Σταντάρ. Θεωρούν πως ο Ολυμπιακός έχει ακόμα σαφείς πιθανότητες να τον κλείσει. Η Σταντάρ Λιέγης είχε αγοράσει τον «Κόσα», όπως τον αποκαλούν, από την Μαλίν με ένα ποσό στο 1,5 εκατ. ευρώ. Ένας τραυματισμός του στο γόνατο τον Μαϊο του 2016 τον είχε αφήσει πίσω αλλά επανήλθε. Πρόκειται για στόπερ που ξέρει καλά ο Χάσι και δείχνει να επιζητά διακαώς την απόκτησή του.

Οι εκπρόσωποι του παίκτη είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον Ολυμπιακό, που δεν παίζει βέβαια μόνος του… μπάλα σε αυτήν την υπόθεση, ωστόσο υπάρχει αισιοδοξία για deal.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα