Κερατάς σύζυγος κινδυνεύει με φυλάκιση γιατί παρακολούθησε την γυναίκα του μέχρι το σπίτι του εραστή της!

Κερατάς σύζυγος κινδυνεύει με φυλάκιση γιατί παρακολούθησε την γυναίκα του μέχρι το σπίτι του εραστή της!Ο 37χρονος Sean Donis, ακολούθησε μέσω του GPS το στίγμα του κινητού της συζύγου του, το οποίο οδηγούσε σε μία πολυτελή κατοικία στα περίχωρα του Νιου Τζέρσει.

Αφού διαπίστωσε πως το αυτοκίνητό της συζύγου του, Νάνσυ, ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι, αποφάσισε να μπει στο εσωτερικό του για να δει με τα ίδια του τα μάτια, όσα υποψιαζόταν εδώ και καιρό.

Και πράγματι, επαληθεύτηκε, χωρίς όμως να γνωρίζει ότι η πραγματική του περιπέτεια μόλις ξεκινούσε.

Ο εραστής της γυναίκας του, ο Albert Lopez, κάλεσε την αστυνομία, η οποία συνέλαβε αμέσως τον απατημένο σύζυγο, αγνοώντας το δράμα του και προσάγοντάς τον στο αστυνομικό τμήμα.

Πλέον, ο 37χρονος κινδυνεύει να βρεθεί και στη φυλακή, καθώς η διάρρηξη κι η απειλή συνιστούν σοβαρότατες παραβάσεις στην αμερικανική νομοθεσία, την ίδια ώρα που ο δικηγόρος του αντί για την καταδίκη του, ζήτησε το δικαστήριο να δώσει βραβείο στον απατημένο άντρα, καθώς είχε το κουράγιο να διατηρήσει την ψυχραιμία του παρά την ευαίσθητη ψυχολογική του κατάσταση την ώρα της «επ’ αυτοφώρω σύλληψης».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα