Κεραυνοί NOVA ελέω Σαρρή!

Οι σπασμωδικές όσο και ανεύθυνες κινήσεις και η αδιανόητη, έως επικίνδυνη στάση που κράτησε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής, αποφασίζοντας τη διακοπή των πρωταθλημάτων, άρχισε να… εξαργυρώνεται σε… εκατομμύρια!

Οι μαγκιές με ξένο χρήμα που έκανε ο επικεφαλής της Ομοσπονδίας, αναμένεται να κοστίσει το ποσό των 3 εκατομμυρίων ευρώ στις ομάδες της Super League και της Football League, οι περισσότερες εκ των οποίων βρίσκονται στο χείλος της οικονομικής καταστροφής. Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ αντιπροσωπείας της Λίγκας και της αντίστοιχης από το συνδρομητικό κανάλι της NOVA, το οποίο έχει εξαγοράσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος, οι εκπρόσωποι του καναλιού γνωστοποίησαν στους παράγοντες του ποδοσφαίρου πως βάσει των ρητρών, που προβλέπονται για την παραβίαση της συμφωνίας, θα πρέπει να αφαιρεθεί το ποσό των 3 εκατομμυρίων ευρώ από το σύνολο!

Η πλευρά της NOVA υποστηρίζει ότι υπάρχει διπλή παραβίαση των όρων της συμφωνίας, καθώς από τη μία αναβλήθηκε η (11η) αγωνιστική δίχως προφανή λόγο και, από την άλλη, δεν ορίστηκε στην αμέσως επόμενη ανοικτή ημερομηνία, δηλαδή στις 29/30 Νοεμβρίου, όπως ρητώς προβλέπεται. Με άλλα λόγια, τα τερτίπια του Γιώργου Σαρρή και τα μικροπολιτικά του παιχνίδια, σε συνδυασμό με τη δεδομένη πλέον ανεπάρκειά του να διοικήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο, επέφεραν καίριο πλήγμα στα οικονομικά των ομάδων που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα, αλλά και στο κύρος και το γόητρο της Λίγκας, η οποία, για μία ακόμη φορά, είναι υπόλογη απέναντι στο συνδρομητικό κανάλι.

Στη συνάντηση, το «παρών» από πλευράς Λίγκας έδωσαν ο νέος πρόεδρος, Γιώργος Μποροβήλος, και ο γενικός διευθυντής, Μιχάλης Αναγνώστου, και από την πλευρά τής NOVA παραβρέθηκαν οι κ.κ. Παπαδόπουλος και Κασκανιώτης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα