Κερδίζει έδαφος η λύση Λάζοβιτς

Η περίπτωση του Ντάνκο Λάζοβιτς κερδίζει όλο και περισσότερους πόντους στην ΑΕΚ. Η ποιότητά του είναι δεδομένη, αφού το πλούσιο βιογραφικό του μιλά από μόνο του, ενώ μετά την «αυτοψία» του Νίκου Λυμπερόπουλου στο ντέρμπι του Βελιγραδίου μεταξύ Παρτιζάν και Ερυθρού Αστέρα διαπιστώθηκε πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Ο 31χρονος Σέρβος, που μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης αλλά περισσότερο ως περιφερειακός κι όχι σαν σέντερ φορ περιοχής, έχει συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν. Εκτιμάται, ωστόσο, πως η Παρτιζάν δεν θα αξιώσει πολλά χρήματα σε ενδεχόμενη πρόταση και ότι με ένα ποσό κοντά στις 150.000 ευρώ θα τον δώσει. Βέβαια το κασέ του, που αγγίζει τις 400.000 ευρώ, είναι μεγάλο για τα δεδομένα της Football League, αλλά ούτως ή άλλως για να έρθει ένα τέτοιο όνομα θα χρειαστεί υπέρβαση.

Η ΑΕΚ εξετάζει κι άλλες λύσεις επιθετικών. Σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ» στα υπόψη είναι ένας παίκτης από το πρώην ανατολικό μπλοκ που βρίσκεται σε καλή ηλικία. Παράλληλα οι άνθρωποι της ομάδας ετοιμάζουν ταξίδι και για την Αργεντινή, όπου υπάρχουν πολλές αξιόλογες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για να παρακολουθήσουν.

Πιθανότατα την Τετάρτη θα γίνει μεταγραφική σύσκεψη κορυφής στην «Ένωση» παρουσία του Ντούσαν Μπάγεβιτς, του Νίκου Λυμπερόπουλου, αλλά και του Τραϊανού Δέλλα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα