Κεφαλογιάννης: «Τώρα είναι η ώρα να κάνουμε την κρίση ευκαιρία»

Ο Επικεφαλής της ΝΔ στο Ευρωκοινοβούλιο κ. Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης, για την επέτειο της αποκατάστασης της Δημοκρατίας στη χώρα μας δήλωσε:

«Την 24η Ιουλίου 1974 ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, με την συναίνεση του Ελληνικού Λαού, παρέλαβε τη χώρα πληγωμένη από την 7χρονη Δικτατορία και την τουρκική εισβολή στην Κύπρο.

Με τη στιβαρή του διακυβέρνηση, η Πατρίδα μας απέκτησε σταθερούς και ανθεκτικούς Δημοκρατικούς Θεσμούς. Αποκαταστάθηκε η Εθνική Ενότητα και η Δημοκρατική Νομιμότητα. Η Ελλάδα έγινε το 10ομέλος της μεγάλης ευρωπαϊκής οικογένειας.

Σήμερα η Ελλάδα αντιμετωπίζει την κρίση μιας ολόκληρης γενιάς. Τώρα είναι η ώρα, με θάρρος και αποφασιστικότητα, να κάνουμε την κρίση ευκαιρία για την χώρα και τον λαό μας.

Τα τελευταία χρόνια, με πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά, έχουν γίνει πολλά και μεγάλα βήματα, αλλά χρειάζονται ακόμα πολλά περισσότερα. Νέο Σύνταγμα και αναπτυξιακή ανασυγκρότηση της χώρας, με αλληλεγγύη και κοινωνική προστασία των αδυνάτων. Με γενναίες αλλαγές και μεταρρυθμίσεις, χτίζουμε την Νέα Ελλάδα που μας αξίζει.

Σήμερα, τιμάμε πραγματικά τον Κωνσταντίνο Καραμανλή και την επέτειο της Αποκατάστασης της Δημοκρατίας. Γιατί η Ελλάδα ξαναβρίσκει τη χαμένη της Αξιοπιστία και ο Έλληνας τη ραγισμένη Αξιοπρέπειά του. Η Ελλάδα με την βοήθεια του Ελληνικού Λαού και μέσα στην Ευρωπαϊκή Οικογένεια θα τα καταφέρει και πάλι.»

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα