Κεϊτά: «Ανυπομονώ για το πρώτο ματς στο Περιστέρι»

Όσοι ζούσαν τον Τραϊανό Δέλλα στο περιβάλλον στην ΑΕΚ, ήξεραν την καλή γνώμη που είχε για τον Πολ Κεϊτά. Στον Ατρόμητο βρήκε την ευκαιρία να κάνει την εισήγησή του και αυτή εισακούστηκε! Η πρόταση των «μπλε» ικανοποίηση τη διοίκηση της Καλλονής και η ομάδα του Περιστερίου απέκτησε τον 23χρονο αμυντικό μέσο.

Ο ποδοσφαιριστής από τη Σενεγάλη παίζει από τα 18 του στην Ελλάδα, μετράει ήδη 133 παιχνίδια (!) με τον ΠΑΣ και την Καλλονή και πράγματι όσοι τον έχουν δει από κοντά, ξέρουν τα προσόντα του. Ο πανύψηλος (1,94)  ποδοσφαιριστής στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ατρόμητου, τόνισε:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Ατρόμητο και ξέρω ότι έκανα ένα πολύ μεγάλο βήμα στην καριέρα μου. Ο Ατρόμητος κάθε χρόνο παίζει στην Ευρώπη έχει υψηλούς στόχους και είναι πολύ σημαντικό που ένας νέος σε ηλικία ποδοσφαιριστής σαν κι εμένα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί σε αυτό το club που ξεχωρίζει για τον επαγγελματικό τρόπο λειτουργίας του.

Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή κύριο Δέλλα για την απόφαση που πήρε και με επέλεξε για να έρθω στον Ατρόμητο, όπως επίσης τον πρόεδρο της ομάδας κύριο Σπανό και τον τεχνικό διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλο για την εμπιστοσύνη που έδειξαν σε εμένα από την πρώτη στιγμή που με προσέγγισαν.

Εγώ από τη δική μου πλευρά πρέπει να δώσω όλες τις δυνάμεις μου και να κάνω το καλύτερο για να τους δικαιώσω ώστε να ανταποκριθώ στις προσδοκίες που έχουν για εμένα. Αυτό που προέχει τώρα είναι να ανέβει η ομάδα θέσεις στο βαθμολογικό πίνακα γιατί δεν της αρμόζει εκεί που βρίσκεται καθώς διαθέτει πολύ ποιοτικό ρόστερ

Το ίδιο μήνυμα θέλω να στείλω και στους φιλάθλους μας. Έχω παίξει στο Περιστέρι, γνωρίζω την ωραία ατμόσφαιρα που δημιουργούν και ανυπομονώ για το πρώτο μου παιχνίδι. Ο Ατρόμητος είναι ομάδα που χαίρεται να παίζει κάθε ποδοσφαιριστής».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα