Κικίλιας: Τραγική για Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ η εβδομάδα που πέρασε

«Τραγική» χαρακτήρισε την εβδομάδα για τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αλλά και για τον Αλέξη Τσίπρα ο Βασίλης Κικίλιας, τονίζοντας ότι «η πραγματικότητα δεν μπορεί να διαγραφεί, ούτε να χρωματιστεί, ροζ ή πορτοκαλί, όση προσπάθεια κι αν γίνεται».

Αναφερόμενος στις δημοσκοπήσεις και στα σχόλια του Μεγάρου Μαξίμου ο εκπρόσωπος της ΝΔ, σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του Alpha, τόνισε ότι «ξαφνικά ξεφυτρώνουν δημοκοπικές εταιρείες, που δεν έχουν έδρα, δεν έχουν γραφεία δεν έχουν υπεύθυνο της εταιρείας, δεν έχουν ονοματεπώνυμο αυτού ο οποίος παρουσιάζει την έρευνα», και πρόσθεσε ότι μια εταιρεία που δεν είναι πιστοποιημένη και δεν ανήκει στον φορέα, δεν είναι έγκυρη και δεν μπορεί να δημοσιεύει τίποτα.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ διαρρέει ένα από τα γνωστά του non papers, που συμπεριλαμβάνει αυτή την έρευνα και κάποιες άλλες, για να διαμορφώσει ένα αποτέλεσμα. Πρέπει να δώσει εξηγήσεις ο κ. Τζανακόπουλος και η κυβέρνηση. Γνωρίζουν αυτή την εταιρεία; Γιατί κανένας άλλος δεν την γνωρίζει. Αν γνωρίζουν να μας πουν, ποιος είναι ο ιδιοκτήτης, αν υπάρχει, ποια είναι τα γραφεία αν υπάρχουν, ποιο είναι το site αν υπάρχει. Αυτή την ενημέρωση ως επιστημονικό εργαλείο έρευνα αξίζουν οι Έλληνες; Ντροπή», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Κικίλιας.

Όσον αφορά την πετρελαιοκηλίδα, ο εκπρόσωπος της ΝΔ τόνισε ότι σε αυτήν την σημαντική οικονομική, περιβαλλοντική και οικολογική καταστροφή έχουμε τις αντικρουόμενες δηλώσεις Υπουργών και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και δηλώσεις ότι οι κάτοικοι μπορεί να κάνουν μπάνιο στην περιοχή και διερωτήθηκε: «Κανένας δεν ντρέπεται λιγάκι, δεν υπάρχει κανένα φιλότιμο να αναλάβει κάποιος την ευθύνη».

Σύμφωνα με τον κ. Κικίλια, «υπάρχει μια κυβέρνηση η οποία καταρρέει, τρώει πολιτικές  “καρπαζιές” από παντού μια εβδομάδα», ενώ αναφέρθηκε συγκεκριμένα στο Ελληνικό, τις Σκουριές, την Αττική που πνίγεται -όπως είπε στο μαζούτ- αλλά και, από την άλλη, στην παρουσία του προέδρου της ΝΔ στη ΔΕΘ σε αντιπαράθεση δηλαδή, με αυτήν του Αλέξη Τσίπρα κάνοντας λόγο για κόλαφο εις βάρος του πρωθυπουργού.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα