Κι άλλη αποτυχία για τον Μίχελ

Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ έχει την τάση να βγάζει ανακοινώσεις στο δευτερόλεπτο, αυτό είναι γνωστό. Μη γραφτεί στην Ελλάδα πως υπάρχει ενδιαφέρον για τον Σωτηρίου, τον Εφραίμ τον Καρλάο ή οποιονδήποτε άλλο, εν ριπή οφθαλμού οι Κύπριοι έχουν διαψεύσει το ενδιαφέρον, την πρόταση ή τη συμφωνία και το έχουν ανακοινώσει παντού.

Αυτό που συνέβη, όμως, με την υπόθεση του Πιέρου Σωτηρίου και τις διαπραγματεύσεις που πραγματοποιήθηκαν μεταξύ του Λούμπος Μίχελ ως εκπροσώπου του ΠΑΟΚ και της διοίκησης του ΑΠΟΕΛ, δεν έχει προηγούμενο. Το φιάσκο είναι τεράστιο, αφού ο Σλοβάκος τεχνικός διευθυντής του «Δικεφάλου του βορρά» φαίνεται σαν να πήγε ταξίδι αναψυχής στη Λευκωσία, αφού δεν νοείται μία ώρα μετά την συνάντησή του με τους Κύπριους να έχει συνταχθεί και κοινοποιηθεί ανακοίνωση με τη σφραγίδα του ΑΠΟΕΛ, η οποία καταρρίπτει κάθε επί της ουσίας κουβέντα μεταξύ των δύο συλλόγων.

Το σωματείο της Κύπρου ανακοίνωσε πως ο ποδοσφαιριστής δεν πωλείται αυτή τη στιγμή, κάτι που προκαλεί εντύπωση, διότι έτσι ακυρώνεται το ταξίδι του Μίχελ στη «μεγαλόνησο». Στον ΠΑΟΚ, βέβαια, λένε πως οι Κύπριοι απαίτησαν 2,5 εκ ευρώ και πως εκείνοι πρότειναν ένα ποσό κοντά στο εκατομμύριο με ποσοστά μεταπώλησης. Ακόμη κι έτσι, πως ξεκινά μία συζήτηση με τέτοιο χάσμα;

Στον ΠΑΟΚ θεωρούν μαζεμένες τις αποτυχίες του Λούμπος Μίχελ που κάθε μέρα που περνά έρχεται σε όλο και δυσχερέστερη θέση και ο Ιβάν Σαββίδης δείχνει απογοητευμένος με τους χειρισμούς του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα