Κι άλλος διαιτητής στη λίστα των… εξυγιαντών!

Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΣΦΥΡΙΖΕ ΣΤΟ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3-4

Ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι της Super League κρίθηκε στο τέλος με διαιτητικές αποφάσεις αλλοιώνοντας τη βαθμολογία. Ο διαιτητής Ευαγγέλου έκανε όργια στα τελευταία λεπτά της Νέας Σμύρνης, καθώς παρασύρθηκε από το πέσιμο του Φορτούνη μετά από μαρκάρισμα του Οικονόμου και δεν έδωσε στη συνέχει πέναλτι στην κλοτσιά του τραγικού χθες Φιγκέιρας στον Χατζησαφί. Νωρίτερα είχε δώσει πέναλτι υπέρ του Πανιώνιου σε ανατροπή του Σπιριντόνοβιτς από τον Προτό.

Ανεξάρτητα με το ποια ομάδα ευνοήθηκε ή όχι – καθώς ο Ολυμπιακός δεν πήρε πέναλτι με την Ξάνθη – οι διαιτητές δεν βγάζουν ασπροπρόσωπους τους “εξυγιαντές” της νέας ΕΠΟ. Το “παραμύθι” ότι πλέον ευνοούνται όλοι και όχι μόνο μία ομάδα δεν αρκεί, καθώς το ελληνικό πρωτάθλημα έχει ανάγκη από καθαρές διαιτησίες και όχι τόσα λάθη με αποτέλεσμα κάθε εβδομάδα να παραπονιούνται οκτώ ομάδες. Όργια έγιναν χθες και στο ματς Ατρόμητος – Αστέρας με την πρώτη αποβολή που άλλαξε τα αριθμητικά δεδομένα να αλλοιώνει το αποτέλεσμα!

Ελπίζουμε το VAR να εφαρμοστεί σύντομα στα ελληνικά γήπεδα, καθώς είναι ξεκάθαρο πως η αλλαγή των πινάκων δεν έχει αλλάξει το παραμικρό. Η νέα φουρνιά διαιτητών κρίνεται ανεπαρκέστατη και η “Α” θα υποχρεωθεί και στο επόμενο φύλλο της εφημερίδας να… ανανεώσει τον κατάλογο με τα τραγικά σφυρίγματα. Τι έχει να πει ο Μέλο Περέιρα για το νέο αυτό χάλι; Θα τους καλέσει πάλι για έκτακτο σεμινάριο;

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα