Κι όμως, προχωράει το ντιλ Παπαθανασάκη-Μοντεκάλβο!

Συνήθως, όταν ακούγονται ιστορίες για επενδυτές που ενδιαφέρονται για ελληνικές ομάδες, βρίσκονται στην πορεία των διαπραγματεύσεις εμπόδια. Πολλοί, λοιπόν, υπέθεσαν πως ο Σπύρος Παπαθανασάκης δεν θα βρει τόσο εύκολα διάδοχη λύση για τον Ηρακλή.

Να που όμως οι συζητήσεις μεταξύ του Ελληνοκαναδού ιδιοκτήτη του «γηραιού» και του Φάμπιο Μοντεκάλβο, του Ιταλού εκπροσώπου της εταιρίας World Football Management Ltd, προχωράνε κανονικά και μάλιστα δείχνουν κάπου να οδηγούνται. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η πρόταση των Ιταλών για αγορά του 98% των μετοχών με το ποσό των 5.000.000 ευρώ, ποσό που δε φαίνεται μεγάλο για ομάδα της Super League, ωστόσο είναι υπαρκτό και αληθινό και τουλάχιστον είναι δείγμα ότι οι Ιταλοί δεν είναι… φαμφάρες, αλλά άνθρωποι που θέλουν να επενδύσουν ένα σχετικά γήινο ποσό και στην πορεία να δουν τι θα κάνουν.

Ο Παπαθανασάκης σκέφτεται σοβαρά να δεχθεί την πρόταση κι αν απαντήσει καταφατικά, τότε θα ξεκινήσουν ενέργειες προκειμένου κατ’ αρχήν ο ιδιοκτήτης του Ηρακλή να πάρει στα χέρια του εγγυήσεις και στη συνέχεια να ξεκινήσει τη διαδικασία μεταβίβασης.

Όσον αφορά στην ΠΑΕ, στην πραγματικότητα δεν έχει ιδιαίτερα ανοίγματα, αφού με τα λεφτά που ήρθαν με την πώληση του Βέλιου και με τα ελάχιστα έξοδα για μετεγγραφές, όποιος την αναλάβει θα μπορεί να προχωρήσει χωρίς άγχος άμεσων υποχρεώσεων. Μένει να φανεί αν το ποσό των 5.000.000 ευρώ θα πάει εξ’ ολοκλήρου στον Παπαθανασάκη ή αν μέρος αυτών θα αφορά στην κάλυψη κάποιων τρεχόντων εξόδων.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα