«Κι όμως, του αρέσει να παίζει στα άκρα»

 

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο απέχει λίγο από τα γκολ τις τελευταίες εβδομάδες. Συμβαίνουν, αυτά και στις καλύτερες οικογένειες. Δε γίνεται να σκοράρει ακατάπαυστα, είναι ανθρωπίνως αδύνατον. Κι εδώ που τα λέμε, καλά κάνει και… αναπαύεται, διότι η ομάδα του δεν έχει μπει ακόμη στην τελική ευθεία κι αν στο τέλος πάρει πρωτάθλημα και Champions League ουδείς θα θυμάται το μικρό διάστημα αφλογιστίας του Πορτογάλου.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν, θέλοντας κάπως να αμβλύνει τις εντυπώσεις και να μετατρέψει τον Ρονάλντο σε μία πιο ανθρώπινη φιγούρα, αποκαθηλώνοντάς τον λίγο από σούπερ-ήρωα, δεν δίστασε να αποκαλύψει κάποια μικρά αγωνιστικά του μυστικά:

«Κάποια στιγμή θα αρχίσει πάλι να σκοράρει, καθώς μιλάμε για έναν εξωπραγματικό ποδοσφαιριστή. Παίζει σε όποια θέση του ζητήσω, αλλά ξέρετε που του αρέσει να αγωνίζεται; Στα φτερά. Στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Του αρέσει να παίζει εκεί και να συγκλίνει όταν μπορεί, ή να σεντράρει ή να πασάρει. Έχει βάλει πάνω από 300 γκολ από αυτή τη θέση, έτσι δεν είναι;»

Όσον αφορά την επιλογή του Ζιντάν να τον αφήσει στον πάγκο σε ένα πρόσφατο ματς, δικαιολογήθηκε: «Σε ένα ματς κυπέλλου έμεινε έξω, προκειμένου να είναι φρέσκος στο πρωτάθλημα και στο Champions League. Μην ανησυχείτε, σε όλα τα σημαντικά παιχνίδια θα παίξει!».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα