ΚΚΕ: “Τα θολά νερά του συλλαλητηρίου και οι πολιτικές δυνάμεις”

Με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο σχολίασε το ΚΚΕ το χθεσινό συλλαλητήριο στην Θεσσαλονίκη, αλλά και τις αντιδράσεις των πολιτικών δυνάμεων. Σύμφωνα με το ΚΚΕ ο υπ’ αριθμόν ένας κίνδυνος για τους λαούς των Βαλκανίων είναι η λύση που προωθούν ΗΠΑ και ΝΑΤΟ.

Αναλυτικά το σχόλιο του ΚΚΕ είναι το εξής: “Τόσο οι διοργανωτές του χθεσινού συλλαλητηρίου όσο και η κυβέρνηση και οι υπόλοιπες πολιτικές δυνάμεις, ανεξάρτητα απ’ το αν τάσσονται στην πλευρά του εθνικισμού ή του κοσμοπολιτισμού, δεν αμφισβητούν στο ελάχιστο την επίλυση του προβλήματος, υπό την ΑμερικανοΝατοϊκη ομπρέλα, που είναι και ο υπ’ αριθμόν ένα κίνδυνος για τους λαούς των Βαλκανίων.

Η μεν Ν.Δ. ψαρεύει στα θολά νερά του εθνικισμού, αθωώνοντας φασιστικές, ναζιστικές δυνάμεις όπως η ΧΑ, που συμμετείχαν επίσημα στο συλλαλητήριο, ο δε ΣΥΡΙΖΑ δίνει για μια ακόμη φορά ρεσιτάλ υποκρισίας, τη στιγμή που στο συλλαλητήριο πρωτοστατούσαν οι κυβερνητικοί του συνέταιροι, ενώ και ο ίδιος στο παρελθόν δε δίσταζε να συμπορεύεται με τέτοιες αντιδραστικές δυνάμεις, στο πλαίσιο του πολιτικού του τυχοδιωκτισμού”.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα