Κλέφτης ποδηλάτων με… ευαίσθητη καρδιά

ΤΟ ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Έχουν, άραγε, οι κλέφτες λεπτά αισθήματα ή οι… δυσκολίες του «επαγγέλματος» τους έχουν κάνει κυνικούς; Η απάντηση μόνο εύκολη δεν είναι, αν και στην περίπτωση της κλοπής που υπέστη ο μικρός James Brewster από τη Βόρειο Ιρλανδία είναι προφανές τι από τα δύο ισχύει.

Η περίεργη ιστορία ξεκίνησε ένα πρωινό όπου ο 9χρονος James μάταια αναζήτησε το χρώματος ασημί ποδήλατό του που ήταν «παρκαρισμένο» στην αυλή του σπιτιού του. Εκτός από την απώλεια του αγαπημένου του παιχνιδιού, ο James είχε ακόμη έναν λόγο να είναι απαρηγόρητος: το ποδήλατο ήταν δώρο – ενθύμιο του μπαμπά του.

james

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μη έχοντας πολλά περιθώρια αντίδρασης, η μητέρα του μικρού Una Magee Brewster σκέφτηκε να ποστάρει ένα μήνυμα στο Facebook ελπίζοντας πως ίσως το διαβάσει ο δράστης και επανορθώσει. Να τι έγραψε η Magee:

«Απευθύνομαι σε αυτόν που πριν από μερικές ημέρες βρήκε την ευκαιρία και έκλεψε το ασημένιο ποδήλατο του γιου μου. Σε παρακαλώ, επίστρεψέ το. Άφησέ με να σου εξηγήσω… Προκάλεσες ακόμα μεγαλύτερο πόνο σε ένα παιδί που αύριο θα θυμηθεί ξανά τον εφιάλτη που έζησε ακριβώς πριν ένα χρόνο. Έναν εφιάλτη που ΚΑΝΕΝΑ παιδί δεν θα έπρεπε ποτέ να ζήσει. Αυτόν του να χάνει τον πατέρα του. Και για να στο κάνω χειρότερο, το ποδήλατο ήταν δώρο του μπαμπά του. Αν έχεις καρδιά σε παρακαλώ επίστρεψέ το!»

Η κατάληξη της ιστορίας αποδεικνύει ότι η μαμά έπραξε το σωστό, καθώς τρεις ημέρες αργότερα, το ποδήλατο εμφανίστηκε ξανά στην αυλή όπως εμφανίστηκε και το χαμόγελο στο πρόσωπο του James.

post

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(ΠHΓΗ: star.gr / metro.co.uk)

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα