«Κλείνει» δανεικός στη Λεβερκούζεν ο Παπαδόπουλος

Πολύ κοντά ώστε να βρει την καλύτερη –θεωρητικά- λύση στην καριέρα του βρίσκεται ο Κυριάκος Παπαδόπουλος που ως γνωστόν η Σάλκε δεν μπορεί να βασιστεί πάνω του.

Ο λόγος είναι προφανώς οι συνεχείς του τραυματισμοί στα γόνατα, κάτι που δεν του έχει επιτρέψει να αγωνιστεί σε φουλ ρυθμούς εδώ και 1,5 χρόνο.

Ωστόσο, η Σάλκε δεν θέλησε να τον πουλήσει, αλλά να του βρει μια ομάδα να πάει δανεικός ώστε να επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς. Μέσω αυτής της διαδικασίας οι «βασιλικοί μπλε» σκοπεύουν είτε να αυξήσουν και πάλι την τιμή του είτε να επιστρέψει στην ομάδα έχοντας μια σεζόν με πλήρη αγωνιστική δράση.

Αυτή η ομάδα βρέθηκε και είναι μάλιστα από την Bundesliga. Ο λόγος για την Μπάγερ Λεβερκούζεν που τα έχει βρει σε όλα με τη Σάλκε για το μονοετή δανεισμό του παίκτη και μένει να φανεί αν θα οριστεί και κάποια οψιόν αγοράς για το τέλος της σεζόν.

Το deal είναι πολύ κοντά στο να κλείσει και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο 22χρονος θα περάσει άμεσα από ιατρικές εξετάσεις και μέσα στις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί και επίσημα η απόκτησή του από τις «ασπιρίνες».

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα