«Κλείνει» Ιμπάρμπο και Μπάρμπα ο ΠΑΟ

Τις δύο πρώτες μεταγραφές του από την Ιταλία επιχειρεί να ολοκληρώσει το αμέσως επόμενο διάστημα ο Παναθηναϊκός, απεσταλμένος του οποίου βρίσκεται στη γειτονική χώρα για να μιλήσει απευθείας με τους παίκτες και τις ομάδες τους.

Ο υπ’ αριθμόν ένας στόχος είναι ο Κολομβιανός επιθετικός της Κάλιαρι, Βίκτορ Ιμπάρμπο, με τον οποίο οι «πράσινοι» έχουν συμφωνήσει προφορικά και διαπραγματεύονται τα ανταλλάγματα με τον ιταλικό σύλλογο. Το «τριφύλλι» έχει καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του Κολομβιανού επιθετικού ως δανεικό για έναν χρόνο, με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι. Στο αρχικό στάδιο, η Κάλιαρι ζήτησε δύο εκατ. ευρώ ως «ενοίκιο», με αποτέλεσμα ο αθηναϊκός σύλλογος να αποσυρθεί και να εξετάσει άλλες περιπτώσεις. Στη συνέχεια, όμως, οι Ιταλοί επαναπροσέγγισαν τους «πράσινους» και ξεκίνησαν εκ νέου συζητήσεις.

Η δεύτερη περίπτωση είναι ο 22χρονος στόπερ της Έμπολι, Φεντερίκο Μπάρμπα, ο οποίος το τελευταίο εξάμηνο αγωνίστηκε στη Στουτγκάρδη ως δανεικός. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από την Ιταλία, οι δύο πλευρές βρίσκονται μία ανάσα από τη συμφωνία.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα