Κλείνει Ογκένι Ονάζι από Λάτσιο ο Παναθηναϊκός

Πολύ κοντά στην πραγματοποίηση μίας σπουδαίας μεταγραφής βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, καθώς οι «πράσινοι» έχουν σχεδόν συμφωνήσει με τη Λάτσιο για την απόκτηση του 23χρονου διεθνούς Νιγηριανού μέσου, Oγκένι Ονάζι.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιταλία, οι δύο πλευρές έχουν καταλήξει σε προφορική συμφωνία, ενώ και ο παίκτης έχει αποδεχθεί την πρόταση των «πράσινων». Μοναδική εκκρεμότητα αποτελεί η επιθυμία του Νιγηριανού να αγωνιστεί σε ομάδα της Premier League, καθώς έχει προτάσεις, οι οποίες όμως, είναι σαφώς υποδεέστερες από εκείνη του «τριφυλλιού».

Στη γειτονική χώρα κάνουν λόγο για προφορική συμφωνία των «πράσινων» με τη Λάτσιο στο ποσό των 7 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα με δικές μας πηγές, ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει τον Ονάζι ως δανεικό για έναν χρόνο, με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι, η οποία δεν αποκλείεται να ανέρχεται στα έξι εκατ. ευρώ. Για το δανεισμό του παίκτη, οι «πράσινοι» θα δώσουν ένα εκατ. ευρώ, κάτι που σημαίνει ότι το συνολικό κόστος θα καλύψει την αναφορά των Ιταλών στα 7 εκατ.

Ο αντικαταστάτης του Ονάζι στο χώρο της μεσαίας γραμμής έχει ήδη αποκτηθεί από τους λατσιάλι και θα είναι ο 19χρονος Μόουζες Όντζερ, ο οποίος ανήκει στην Κατάνια και πέρυσι αγωνίστηκε ως δανεικός στη Σαρλενιτάνα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα