Κλείνει οριστικά το κεφάλαιο «Φινμπόγκασον»

Τελειώνει και τυπικά η μεταγραφή του Άλφρεντ Φινμπόγκασον στην ισπανική Ρεάλ Σοσιεδάδ, καθώς ο Ισλανδός ποδοσφαιριστής κλήθηκε να μεταβεί στη χώρα της Ιβηρικής χερσονήσου, προκειμένου να βάλει την υπογραφή του σε πενταετές συμβόλαιο.

Ο Ισλανδός επιθετικός της Χερενφέιν, που απασχόλησε σοβαρά την ομάδα του Ολυμπιακού, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Primera Division, προσδοκώντας προφανώς, σε ακόμη μεγαλύτερη μεταγραφή, αν και εφόσον, φυσικά, αποδείξει ότι μπορεί να αντεπεξέλθει σε ένα πρωτάθλημα υψηλών απαιτήσεων και επιπέδου.

Το κεφάλαιο «Φινμπόγκασον» κλείνει οριστικά για τον Ολυμπιακό, η διοίκηση του οποίου έκανε την προσπάθειά της, αλλά προφανώς, παίκτης και ολλανδική ομάδα είχαν άλλες βλέψεις στο μυαλό τους. Σε κάθε περίπτωση, το δέλεαρ της συμμετοχής σε ένα πρωτάθλημα όπως το ισπανικό, είναι πολύ μεγάλο, ιδιαίτερα για παίκτες νεαρής ηλικίας, με φιλοδοξίες και όνειρα. Είτε μας αρέσει, είτε όχι, το ελληνικό πρωτάθλημα είναι τριτοκλασάτο και αν έχει απομείνει μία ομάδα να κρατάει τα… προσχήματα, αυτή είναι ο Ολυμπιακός.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα