Κλείνει στη Μάλαγα ο Γκιγιέρμο Οτσόα!

Στο πρωτάθλημα Ισπανίας και συγκεκριμένα στην ομάδα της Μάλαγα φαίνεται πως θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μεξικανός πορτιέρο, Γκιγιέρμο Οτσόα, ο οποίος δεν ανανέωσε τη συνεργασία του με τη γαλλική Αζαξιό.

Σύμφωνα με αναφορές από την Ιβηρική χερσόνησο, ο Οτσόα βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Μάλαγα, απορρίπτοντας τις υπόλοιπες προτάσεις που είχε στη διάθεσή του. Οι δύο πλευρές παρουσιάζονται να έχουν συμφωνήσει τόσο στη χρονική διάρκεια της συνεργασίας τους, όσο και στο οικονομικό, αλλά και τους επί μέρους διακανονισμούς. Η μοναδική εκκρεμότητα, όπως αναφέρουν οι Ισπανοί, αφορά το διαβατήριο του Μεξικανού. Ο 29άχρονος τερματοφύλακας αναμένεται τις επόμενες μέρες να αποκτήσει τη γαλλική υπηκοότητα, γεγονός που σημαίνει ότι στο εξής θα αγωνίζεται ως κοινοτικός στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Ο Οτσόα και ο ατζέντης του έχουν δεσμευτεί απέναντι στη διοίκηση της Μάλαγα πως το συγκεκριμένο ζήτημα θα διευθετηθεί το συντομότερο δυνατό και αμέσως μετά, θα είναι σε θέση να υπογράψουν τα συμβόλαια.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα