Κλείνει στη Μίλαν ο Κροάτης Βρσάλικο!

Τις τελικές του επαφές με τη διοίκηση της Μίλαν θα έχει στη διάρκεια της βδομάδας ο Κροάτης μπακ, Σίμε Βρσάλικο, ο οποίος προβάρει τη φανέλα των «ροσονέρι»!

Ο ποδοσφαιριστής, που ανήκει στην Τζένοα, κλήθηκε μαζί με τον ατζέντη του να παραβρεθούν στη συνάντηση όλων των πλευρών, προκειμένου να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες. Για τους γνώστες του ιταλικού ποδοσφαίρου, η Τζένοα αποτελεί ένα είδος… θυγατρικής της Μίλαν. Οι δύο ομάδες έχουν στενή συνεργασία μεταξύ τους και πολλοί παίκτες που δεν «χωρούν» στο ρόστερ των Μιλανέζων, παραχωρούνται στην Τζένοα.

Παράλληλα, όσους παίκτες αναδεικνύει η ομάδα της Γένοβας, που έχει αναγάγει το σκάουτινγκ σε επιστήμη, τους «εκχωρεί», κατά μία έννοια, στη Μίλαν, η οποία έχει τον πρώτο λόγο στη μεταγραφή τους. Ο Βρσάλικο έλαμψε με τις εμφανίσεις του στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο το Μιλάνο.

Η μεταγραφή είναι κλεισμένη, αλλά απομένει να ολοκληρωθούν και τα τυπικά, καθώς και να υπογράψει ο παίκτης. Σύμφωνα με τον μάνατζερ του Κροάτη, μέχρι την Τετάρτη θα έχουν τελειώσει όλα, ενώ για τον πελάτη του, είπε πως θα είναι μεγάλη του χαρά να αγωνιστεί για ένα μεγάλο κλαμπ, όπως είναι η Μίλαν. Για τον νεαρό μπακ ενδιαφέρονται επίσης και οι Νάπολι, Φιορεντίνα και Γιουβέντους.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα