Κλείνει το θηρίο η ΑΕΚ, σειρά παίρνει ο Τζιμπούρ!

Στην Ελλάδα αναμενόταν αυτή την εβδομάδα ο Ολλανδός πορτιέρο, Έρβιν Μούλντερ, αλλά τα αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών στο πρωτάθλημα της χώρας του, τον αναγκάζουν να αγωνιστεί στα Play Off για την Ευρώπη.

Η διοίκηση της ΑΕΚ, ωστόσο, θα συναντηθεί με τον μάνατζερ του 26χρονου παίκτη για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή, που για κάποιους θεωρείται κλεισμένη! Η αλήθεια είναι πως για να έρχεται ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή, λογικά η υπόθεση είναι σε εξαιρετικά προχωρημένο στάδιο.

Στη συνέχεια, κι αφού τελειώσει το θέμα αυτό, οι «κιτρινόμαυροι» θα στραφούν στο μέτωπο Τζιμπούρ. Οι δύο πλευρές θέλουν να συνεργαστούν ξανά και μένει να βρεθεί η χρυσή τομή στο οικονομικό, αν και ο Αλγερινός δείχνει να μην έχει εξωφρενικές απαιτήσεις. Η ΑΕΚ αν αποκτήσει τον Αλγερινό δεν θα πάψει να αναζητά κι άλλο επιθετικό, παρά το ότι θα διαθέτει Τζιμπούρ, Αραβίδη, Κρισάντους και Μπρέσεβιτς (ο Ντ’ Ακόλ δύσκολα θα μείνει). Ο Κρισάντους, πάντως, υποτίθεται θα κριθεί το καλοκαίρι (η ΑΕΚ έχει την επιλογή να τον αποδεσμεύσει αν θέλει χωρίς αποζημίωση).

Όσον αφορά το σαφάρι για τους κεντρικούς οπισθοφύλακες αυτό συνεχίζεται με… κυνηγό τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα