Κλείνει Φερνάντο Τόρες η Ίντερ!

Το δεύτερο μεγάλο μεταγραφικό «μπαμ», επίσης από την αγγλική αγορά, επιχειρεί να κλείσει η ομάδα της Ίντερ, κάνοντας πρόταση στην Τσέλσι για την απόκτηση του Φερνάντο Τόρες!

Μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Νεμάνια Βίντιτς από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι Ιταλοί έστρεψαν την προσοχή τους στην ενίσχυση της επιθετικής τους γραμμής ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου. Ο Γενικός Διευθυντής και άνθρωπος των… ειδικών αποστολών, Πιέρο Αουζίλιο, ταξίδεψε στο Λονδίνο και ήρθε σε επαφή με τη διοίκηση της Τσέλσι, κάνοντας επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Φερνάντο Τόρες. Ο Ισπανός επιθετικός εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει το καλοκαίρι από τους «μπλε», παρότι έχει ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο. Μία φήμη που είχε κυκλοφορήσει, είναι ότι θα επιστρέψει στην ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, την Ατλέτικο Μαδρίτης. Ωστόσο, το δυναμικό «μπάσιμο» της Ίντερ ανατρέπει τα δεδομένα και πλέον η υπόθεση μπαίνει σε μία διαφορετική ροή.

Πριν λίγο καιρό, ο μίστερ Αουζίλιο είχε θελήσει να θολώσει τα νερά, λέγοντας πως το κασέ του Τόρες είναι πολύ υψηλό για τα δεδομένα της Ίντερ. Όπως αποδεικνύεται, ο Ισπανός βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας των Ιταλών και, εφόσον η Τσέλσι δεν προβάλλει υπέρογκες απαιτήσεις, η μετακίνησή του στο Μιλάνο θα κλείσει σύντομα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα