«Κλείνει» Χριστοδουλόπουλο ο Παναθηναϊκός

Οι επιστροφές… καλά κρατούν στον Παναθηναϊκό, καθώς μετά τον Σεμπάστιαν Λέτο ένας ακόμη παίκτης της… πολυμετοχικής εποχής του «τριφυλλιού» ετοιμάζεται να επανέλθει και να βοηθήσει στη νέα αυτή προσπάθεια που γίνεται για την αναγέννηση της ομάδας. Ο λόγος για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος φέρεται να έχει απαντήσει θετικά στην πρόταση των «πράσινων», ενώ οι επαφές με την Ελλάς Βερόνα στην οποία ανήκει, βρίσκονται στο τελικό τους στάδιο.

Με τον παίκτη είχε επαφή ο Αντρέα Στραματσόνι διαπιστώνοντας πως επιθυμεί την επιστροφή του στην ομάδα. Ο Ιταλός προπονητής και ο Ζιλμπέρτο Σίλβα είναι αυτοί που έχουν αναλάβει τις επαφές με την Ελλάς Βερόνα, που είχε εκφράσει πρόθεση να τον αφήσει ελεύθερο μετά το δανεισμό του στη Σαμπντόρια.

Όσον αφορά στο κασέ του παίκτη δεν είναι ευκαταφρόνητο, αλλά υπάρχει καλή διάθεση από τις δύο πλευρές να βρεθεί η χρυσή τομή. Κάποιοι τολμούν να πουν πως η μεταγραφή είναι στην τελική της ευθεία και πως στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα υπάρξει αίσιο τέλος με την υπογραφή τριετούς συμβολαίου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα