«Κλειδώνει» το… backup, περιμένει Νέτο!

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η ενίσχυση της αμυντικής γραμμής του Ολυμπιακού με έναν στόπερ υψηλών προδιαγραφών, με την περίπτωση του Λουίς Νέτο να παραμένει στην κορυφή της σχετικής λίστας.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο σύλλογος του Πειραιά θα προχωρήσει στην απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, ανεξάρτητα αν αυτός θα είναι ο ποδοσφαιριστής της Ζενίτ, ή κάποιος άλλος. Πηγή από το εσωτερικό της ομάδας, μας αποκάλυψε πως υπάρχει προφορική συμφωνία με την εναλλακτική λύση, το… backup δηλαδή, σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η υπόθεση του Πορτογάλου αμυντικού. Ο Ολυμπιακός φέρεται να τα έχει βρει σε όλα με τη Ζενίτ, αλλά το θέμα έχει κολλήσει στον Λουίς Νέτο, ο οποίος εξετάζει και άλλες προτάσεις, ενώ δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να παραμείνει στη ρωσική ομάδα και το καλοκαίρι να επιλέξει με μεγαλύτερη ψυχραιμία την επόμενη μέρα στην καριέρα του.

Σε κάθε περίπτωση, οι «ερυθρόλευκοι» είναι αποφασισμένοι να ενισχύσουν την αμυντική τους γραμμή, αλλά και να εξαντλήσουν τα χρονικά περιθώρια για την απόκτηση του Λουίς Νέτο. Εφόσον ο Πορτογάλος θελήσει να το πάει μέχρι τέλους, η υπόθεση θα εξελιχθεί σε… θρίλερ και δεν αποκλείεται να γίνει η έκπληξη της τελευταίας στιγμής. Όλα ανοικτά, λοιπόν, σε ότι αφορά το όνομα του ποδοσφαιριστή που θα έρθει στο λιμάνι του Πειραιά, αλλά με δεδομένο πως θα υπάρξει ενίσχυση.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα