Κλεισμένος ο Μπεσνίκ Χάσι, μένουν οι ανακοινώσεις

Ο 45χρονος Αλβανός προπονητής, Μπεσνίκ Χάσι, είναι τελικά ο εκλεκτός της ΠΑΕ Ολυμπιακός, αυτός που θα προσπαθήσει να οδηγήσει την ομάδα στους ομίλους του Champions League και στη συνέχεια στο ελληνικό νταμπλ.

Η εμπειρία το από την πίεση του πρωταθλητισμού, όντας τεχνικός της Άντερλεχτ, και οι καλές του επιδόσεις σε καλοκαιρινά προκριματικά παιχνίδια, τον φέρνουν στον Πειραιά, δέκα μέρες πριν από την έναρξη της προετοιμασίας, ακριβώς τη μέρα που σας είχε προειδοποιήσει η “Α” ότι θα ανακοινωθεί.

Ο Χάσι στα 137 παιχνίδια της καριέρας του ως πρώτος προπονητής με Άντερλεχτ και Λέγκια Βαρσοβίας έχει ποσοστό νικών 50,36%.

H επιλογή του, ωστόσο, δεν μπορεί να πει κανείς ότι έχει ενθουσιάσει τον κόσμο του Ολυμπιακού, αν κρίνουμε από τον τρόπο με τον οποίο σχολιάζουν οι φίλοι της ομάδας τη συγκεκριμένη πρόσληψη στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Αυτό που ενοχλεί τους περισσότερους φίλαθλους είναι πως στην πρόσφατη δουλειά του στη Λέγκια δεν τα πήγε καθόλου καλά και ότι περίμεναν κάποιο μεγαλύτερο όνομα με σαφώς μεγαλύτερη εμπειρία.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα