Κλιμακώνει την ένταση ο Γκιρτζίκης: “Όχι άλλη υποχώρηση”

Τη διάθεσή του να κλιμακώσει την ένταση απέναντι στην Πολιτεία και τον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, εκδήλωσε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης, σε ομιλία του προς τους προέδρους των Ενώσεων που πρόσκεινται στο μπλοκ που τον στηρίζει.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας είπε πως δεν πρόκειται να κάνει άλλη υποχώρηση, ξεκαθάρισε ότι θα θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για την προεδρία και έκανε λόγο για πόλεμο που δέχεται, λέγοντας πως «δεν πρέπει η ΕΠΟ να πέσει στα χέρια των μεγάλων».

«Το ελληνικό ποδόσφαιρο πρέπει να παραμείνει στα χέρια των Ενώσεων και να μην γίνουν αλλαγές που θα το φέρουν σε εκείνα των μεγάλων ομάδων. Δεν αλλάζει τίποτα στην απόφασή μου να είμαι υποψήφιος, παρά τα όσα ανούσια γράφονται και λέγονται και τον πόλεμο που δέχομαι. Γίνεται αντιπολίτευση στη διοίκησή μας και τα δημοσιεύματα κάνουν κακό στο ποδόσφαιρο. Δέχομαι καταγγελίες και μου ασκούν πιέσεις, ενώ σε κάποιους από εμάς έκαψαν τις περιουσίες μας. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να κοιτάζω το έργο μου στην ΕΠΟ. Η δυναμική της παράταξής μας είναι πολύ μεγάλη και το βλέπετε. Ο υφυπουργός έχει κακούς συμβούλους που τον οδηγούν σε λανθασμένες αποφάσεις. Δεν πρόκειται όμως να κάνω άλλη υποχώρηση κι αυτή που έγινε για τη διεξαγωγή του τελικού είναι η τελευταία».

Αναφερόμενος στις σχέσεις της ΕΠΟ με τις διεθνείς Ομοσπονδίες είπε πως «οι εκλογές της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας θα γίνουν τον Σεπτέμβριο στην Αθήνα κι αυτό δείχνει τις σχέσεις που έχουμε. Και με την ευκαιρία θέλω να πω ότι αν ο Θόδωρος Θεοδωρίδης είναι υποψήφιος, τότε θα εκλεγεί πρόεδρος της UEFA».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα