Κοζάνη: Διεκόπη για τις 23 Φεβρουαρίου η δίκη για την δολοφονία του οδηγού ταξί

Ξεκίνησε σήμερα η δίκη για την δολοφονία του οδηγού ταξί από τον ειδικό φρουρό, ενώ ισχυρά ήταν τα μέτρα ασφαλείας καθώς η αίθουσα ήταν γεμάτη από συναδέλφους του θύματος, συγγενείς και φίλους.

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κοζάνης, έλαβε χώρα η δίκη για την δολοφονία του 52χρονου οδηγού ταξί Κοσμά Τζέλιου, σε αγροτική τοποθεσία της περιοχής από αστυνομικό. Στο δικαστήριο κατέθεσαν η σύζυγος του θύματος, αστυνομικοί που σχετίζονται με την σύλληψη του κατηγορούμενου αλλά και φίλοι της οικογένειας του άτυχου οδηγού ταξί.

Γνωστοί του θύματος γνωστοποίησαν στο δικαστήριο ότι ο 52χρονος είχε οικονομικά προβλήματα που προσπαθούσε να τα αντιμετωπίσει ενώ κατέθεσαν και συνάδελφοι του, οι οποίοι είχαν μιλήσει με το θύμα λίγο πριν την δολοφονία του καθώς και ένας αστυνομικός που είχε βάρδια εκείνη την ημέρα με τον δράστη .

Να σημειωθεί, ότι η αίθουσα ήταν ασφυκτικά γεμάτη από ανθρώπους του θύματος, όπου ήρθαν μέχρι την Κοζάνη για να παρακολουθήσουν την εξέλιξη της δίκης και για τον λόγο αυτό υπήρχαν δρακόντεια μέτρα καθώς για να εισέλθει κανείς στην αίθουσα περνούσε από σωματικό έλεγχο ενώ περίπου 25 ένστολοι, βρίσκονταν εντός της αίθουσας για να προστατέψουν  τον κατηγορούμενο.

Παρ’όλα αυτά, η δίκη διεκόπη για τις 23 Φεβρουαρίου λόγω παρέλευσης ωραρίου της γραμματέως της δίκης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα