Κολάζει με «καυτά» εσώρουχα η JLo! (εικόνες)

Με πολυτελή εσώρουχα που ξεσηκώνουν τις φαντασιώσεις φωτογραφήθηκε η Τζένιφερ Λόπεζ. Αν και δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιου είδους σέξι φωτογραφήσεις, η διάσημη τραγουδίστρια όντας πιο ερωτευμένη από ποτέ αλλά και έχοντας αδυνατίσει αρκετά, τόλμησε να κάνει τη διαφορά.

Θέλοντας παράλληλα να προωθήσει το φαντασμαγορικό σόου που ετοιμάζει στο Λας Βέγκας αυτή την εβδομάδα, έδωσε άλλη λάμψη στις σελίδες του περιοδικού Paper. Ο τίτλος της φωτογράφισης ήταν «Sin City» δηλαδή η πόλη της αμαρτίας όπου στη συνέντευξη αποκάλυψε πώς κατά τη διάρκεια της πρόβας για το νέο σόου απέκτησε μώλωπες στους γλουτούς προσπαθώντας να βγάλει εις πέρας τις δύσκολες χορογραφίες.

«Νιώθω ότι πάντα προκαλώ τον εαυτό μου να γίνεται καλύτερος, να κάνω διαφορετικά πράγματα και να μην μείνω κολλημένη σε ένα πράγμα και να μεγαλώσω. Τώρα κάνω ένα ισπανικό άλμπουμ και θέλω απλώς να συνεχίσω να αμφισβητώ τον εαυτό μου. Με κάνει ευτυχισμένη. Νομίζω ότι οι άνθρωποι εκπλήσσονται γιατί πάντα θέλουν να με έχουν στο μυαλό τους με όρια. “Εντάξει, είναι τραγουδίστρια” ή “Είναι χορεύτρια” ή “Είναι παραγωγός”. “Δεν μπορεί να τα κάνει όλα αυτά τα πράγματα”. Και εγώ τους απαντώ, “Όχι, μπορώ, και θα τα κάνω όλα. Σας ευχαριστώ και είστε ευπρόσδεκτοι να με κρίνετε» εξομολογήθηκε η 48χρονη Λατίνα σταρ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα