Κονοπλιάνκα: «Σύντομα η απόφασή μου…»

Το… δικό του παιχνίδι παίζει ο Ουκρανός ποδοσφαιριστής της Ντνίπρο, Γεβγέν Κονοπλιάνκα, ο οποίος δήλωσε ότι θα αποφασίσει το αμέσως επόμενο διάστημα για το μέλλον του.

Ο διεθνής παίκτης επιβεβαίωσε πως υπάρχει συμφωνία μεταξύ της ομάδας του και της Ρόμα, ωστόσο τόνισε πως έχει υποσχεθεί στον πρόεδρο να εξαντλήσει το συμβόλαιό του μέχρι το καλοκαίρι και πως θα ανακοινώσει την απόφασή του, για το αν θα φύγει ή όχι, μέσα στο επόμενο 48ωρο. Αναλυτικά οι δηλώσεις του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή:

«Ξέρω πως πιέζει ο χρόνος, αλλά δεν είναι αλήθεια ότι έχω απαντήσει θετικά στη μετακίνησή μου. Υποσχέθηκα στον πρόεδρο πως θα εξαντλήσω το συμβόλαιό μου με τη Ντνίπρο. Γνωρίζω ότι η ομάδα μου έχει συμφωνήσει με τη Ρόμα, αλλά δεν υπάρχει συμφωνία με μένα. Γι’ αυτόν τον λόγο δεν έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Μου αρέσει πολύ η Ρόμα, καθώς είναι ένα μεγάλο ευρωπαϊκό κλαμπ. Θα αποφασίσω για το μέλλον μου το αμέσως επόμενο διάστημα».

Να υπενθυμίσουμε ότι η Ντνίπρο είναι αντίπαλος του Ολυμπιακού στη φάση των «32» του Europa League και ήδη έχει χάσει τον Στρίνιτς, έναν από τους σημαντικούς της βασικούς παίκτες.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα