Κοντά σε Ιγκλέσιας

Μια «ανάσα» από την επιστροφή του στην Ελλάδα βρίσκεται ο Ματίας Ιγκλέσιας και αυτή τη φορά για να αγωνιστεί με ένα άλλο αστέρι στο στήθος, αυτό του Αστέρα Τρίπολης.

Οι Αρκάδες ψάχνονταν εδώ και αρκετό διάστημα ώστε να αποκτήσουν ένα αμυντικό χαφ αντί του Φερνάντο Ουσέρο που είναι «ξένο σώμα» και τις τελευταίες μέρες τους προτάθηκε ο Αργεντινός που ήθελε όσο τίποτα άλλο να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Ο λόγος είναι αυτονόητος. Όσο καλά και να ήταν τα λεφτά στην Κίνα (400.000 ευρώ), μόνο ικανοποιημένος δεν ήταν ο «Μάτι» από την καθημερινότητά του στη χώρα της Ασίας και για αυτό έψαχνε εναγωνίως την επιστροφή του στην Ευρώπη.

Αρχικά, ήταν πολύ κοντά στον ΑΠΟΕΛ, αλλά η φυγή του Γιώργου Δώνη από την Κύπρο, «χάλασε» και τη μεταγραφή, αφού ο Ιγκλέσιας ήταν ξεκάθαρα δική του εισήγηση. Το γεγονός αυτό τον έφερε πιο κοντά στην Ελλάδα, καθώς ήθελε να πάει στα… σίγουρα. Τελικά, ο Αστέρας Τρίπολης ήταν αυτός που έκανε γρήγορα την κίνησή του και μάλιστα έχει συμφωνήσει με τον παίκτη για συμβόλαιο 2,5 ετών που θα το αποφέρει ετησίως ένα ποσό γύρω στις 200.000 ευρώ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα