Κοντά στην Παρί με 49 εκατομμύρια ο Νταβίντ Λουίζ!

Σε προχωρημένες επαφές με την Τσέλσι βρίσκεται η Παρί Σεν Ζερμέν, προκειμένου να εντάξει στο δυναμικό της τον Βραζιλιάνο αμυντικό των «μπλε», Νταβίντ Λουίζ!

Οι Παριζιάνοι φέρονται να έχουν καταλήξει σε συμφωνία με τους Λονδρέζους στο ποσό των 49 εκατομμυρίων ευρώ! Εφόσον επιβεβαιωθεί το συγκεκριμένο θέμα, θα πρόκειται για μεγάλη ανατροπή στην υπόθεση του διεθνούς Βραζιλιάνου, ο οποίος είχε συμφωνήσει με την Μπαρτσελόνα και αναμενόταν οι πρόταση των Καταλανών στην Τσέλσι, για την απόκτησή του.

Στα αγγλικά ΜΜΕ παρουσιάζεται ως δεδομένη η συμφωνία των Γάλλων και της διοίκησης των «μπλε», αναφέροντας μάλιστα πως η Μπαρτσελόνα έχει ήδη ξεκινήσει την αναζήτηση άλλης λύσης για την ενίσχυση της άμυνάς της, εξετάζοντας την περίπτωση του Βραζιλιάνου Μαρκίνιος, ο οποίος ανήκει στο ρόστερ της Παρί Σεν Ζερμέν!

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο Ζοσέ Μουρίνιο άναψε το «πράσινο φως» για την παραχώρηση του Βραζιλιάνου, και τις αμέσως επόμενες μέρες αναμένεται να κληθεί ο ποδοσφαιριστής να διακόψει την προετοιμασία του με την Εθνική Βραζιλίας, ενόψει του Μουντιάλ, προκειμένου να… πετάξει στο Παρίσι για τις υπογραφές.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα