Κοντονής: «Φέρτε πίσω τα 13 εκατομμύρια»

Τους ήρθε ο ουρανός σφοντύλι… Το έγγραφο που κατέφτασε στα γραφεία της Super League και απαιτεί την επιστροφή των 13.000.000 ευρώ που δόθηκαν στο συνεταιρισμό μέσω της Γ.Γ.Α. δημιούργησε πανικό στον πρόεδρο Γιώργο Μποροβήλο, ο οποίος δημιουργεί αμέσως επιτροπή προκειμένου το θέμα να διευθετηθεί το συντομότερο!

Η πολιτεία είχε παράσχει πέρσι αυτό το ποσό μέσω της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού προκειμένου να τοποθετηθούν κάμερες στα γήπεδα της Super League και οι απαραίτητες εγκαταστάσεις για τη λειτουργία του ηλεκτρονικού εισιτηρίου. Τα λεφτά ωστόσο έμειναν στο χρηματοκιβώτιο, τα έργα δεν προχώρησαν όπως δεν προχωράει τίποτα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ο Σταύρος Κοντονής υπέγραψε το έγγραφο με το οποίο ζητά πίσω τα χρήματα.

Στη Λίγκα πιστεύουν πως αυτή η κίνηση είναι απλά ένας μοχλός πίεσης για να γίνουν οι εργασίες εγκατάστασης μέσα στο καλοκαίρι και θα επιδιώξουν μέσω συνάντησης με τον υφυπουργό να δώσουν τις απαραίτητες εξηγήσεις και να προχωρήσουν άμεσα στην εγκατάσταση των καμερών και των συστημάτων ασφαλείας.

Πρέπει να σημειωθεί ότι στο νέο αθλητικό νομοσχέδιο υπάρχει παράγραφος που υποχρεώνει τις ΠΑΕ να διαθέτουν τα συστήματα αυτά στα γήπεδά τους, διαφορετικά θα αγωνίζονται στα εντός έδρας παιχνίδια τους χωρίς κόσμο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα