“Κοντόφθαλμος ο Τσίπρας, έχει πάθος με την εξουσία”

“Στόλισε” για μία ακόμη φορά τον Αλέξη Τσίπρα ο Βασίλης Λεβέντης ενώ αναφέρθηκε και στο μείζον θέμα που δημιουργήθηκε με τους συμβασιούχους των Δήμων μετά την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης Νorth98 είπε μεταξύ άλλων: «Ο κ. Τσίπρας δεν άκουσε τη συμβουλή μου να σχηματίσει μια μεγάλη κυβέρνηση με κύρος στη διεθνή κοινότητα και συνεχίζει μόνος του για να βρεί λύση μέσω του Πούτιν, των Κινέζων, των Αράβων, όλα αυτά είναι μάταια τα έκαναν ο Παπανδρέου και ο Σαμαράς και εισέπραξαν το μηδέν. Και μόνο που επιλέγεις κινέζους και Ρώσους δείχνει οτι είναι πολιτικά άπειρος και κοντόφθαλμος».

Συνεχίζοντας την κριτική του ο κ. Λεβέντης πρόσθεσε, οτι «οι δεξιοί και οι συριζαίοι οπως είπε, είναι άμυαλοι τους οδηγεί το τυφλό πάθος για εξουσία τα επιτελεία τους είναι χειροκροτητές».

“Να πάνε φυλακή οι δήμαρχοι”

Σε οτι αφορά την υπόθεση με το ελεγκτικό συνέδριο στο θέμα των συμβασιούχων των ΟΤΑ υποστήριξε: «Πρέπει να πάνε φυλακή οι δήμαρχοι που προσέλαβαν προσωπικό χωρίς να βασίζονται σε νόμο παρά ελπίζοντας στη μονιμοποίησή τους».

“Σοφιστές και πανούργοι”

Ξεκαθάρισε οτι η Ένωση Κεντρώων δεν θα ψηφίσει μέτρα και αντίμετρα γιατί όπως είπε θέλουν να λένε στη συνέχεια ότι ψηφίστηκαν απο τα άλλα κόμματα τα αντίμετρα. «Είναι σοφιστές και πανούργοι. Δεν είναι καθαροί άνθρωποι να αναλάβουν τις ευθύνες τους απο τις αποφάσεις που λαμβάνουν, αφήνουν μπανανόφλουδες στο δρόμο για να γλιστρήσουν οι υπόλοιποι και να πούνε στην κοινωνία οτι ο Λεβέντης ψήφισε τα αντίμετρα».

Δεν απέκλεισε τις εκλογές όσο η κυβέρνηση δεν φέρνει επενδύσεις δεν περιορίζει την έξοδο των χρημάτων εκτός τραπεζών και την άρση των capital controls από ώρα σε ώρα μπορεί να καταρεύσει, κάτι που περιμένει ο Μητσοτάκης για να πέσει η κυβέρνηση σαν ώριμο φρούτο.

“Κάνει κακό το λιβανιστήρι της ΕΡΤ στον Τσίπρα”

Ο κ. Λεβέντης κατηγόρησε και τη δημόσια τηλεόραση για το χρόνο που αφιερώνει στο κόμμα του, λέγοντας ότι κάνει προπαγάνδα και λειτουργεί πάλι σαν κομματικό εργαλείο της εκάστοτε Κυβέρνησης. Το λιβανιστήρι στον Τσίπρα του κάνει κακό είπε χαρκτηριστικά ο πρόεδρος της ένωσης Κεντρώων.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα