Κορινθίου-Αϊβάζης: Γιατί μετακομίζουν μόνιμα στην Αμοργό

Στην Αμοργό θα μετακομίσουν από τις αρχές Ιουνίου και για όλο το καλοκαίρι η Μαρία Κορινθίου με τον Γιάννη Αϊβάζη και την 9χρονη κόρη τους Ισμήνη.

Το ζευγάρι των ηθοποιών πήρε αυτή την απόφαση, που μπορεί να τους ξεβολεύει από την καθημερινότητά τους, αλλά θα ωθήσει την καριέρα της ηθοποιού. Και αυτό γιατί η Μαρία Κορινθίου θα ξεκινήσει γυρίσματα για τη νέα της ταινία µε τίτλο «Μαρία», στην οποία όχι µόνο πρωταγωνιστεί, αλλά υπογράφει την παραγωγή και την κινηµατογραφική απόδοση.
Το έργο πραγµατεύεται τη ζωή µιας Ελληνίδας που ζει στην Αµοργό την εποχή της γερµανικής κατοχής. Στο νησί καταφθάνουν οι ναζί, καθώς επιθυµία του Χίτλερ είναι να βρει το Αγιο ∆ισκοπότηρο. «Αυτή η ταινία είναι ένα όνειρο ζωής και θέλουµε να παιχτεί στα διεθνή φεστιβάλ για να τη γνωρίσει όλος ο κόσµος», λέει η Μαρία Κορινθίου στη Real και συνεχίζει: «Έχω αφοσιωθεί εδώ και µεγάλο χρονικό διάστηµα στην έρευνα και στο διάβασµα, αφού η πλοκή περιλαµβάνει πολλά ιστορικά αλλά και θρησκευτικά στοιχεία που οφείλουµε να τα προσεγγίσουµε µε τη δέουσα προσοχή και τον ανάλογο σεβασµό». Τη σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει ο Γιάννης Αϊβάζης, ενώ το σενάριο έχει γράψει η ξαδέλφη της ηθοποιού, Αναστασία Κορινθίου.

«Θέλουµε να κάνουµε µια ταινία που να µυρίζει Ελλάδα και να έχει την αισθητική του παλιού, καλού σινεµά. Με το που ολοκληρωθούν τα γυρίσµατα και το µοντάζ, θα ξεκινήσουµε όλες τις διαδικασίες που χρειάζονται για να παρουσιαστεί στο εξωτερικό. Ποντάρουµε πολύ στη διεθνή της αναγνώριση, ενώ πρόκειται για µια πρώτης τάξεως διαφήµιση για την Αµοργό συγκεκριµένα και για την Ελλάδα γενικότερα», τόνισε η Μαρία Κορινθίου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα