«Κορυφαία στιγμή η συμμετοχή στο Μουντιάλ της Βραζιλίας!»

«Ξεχωρίζει τη συμμετοχή στο Μουντιάλ και μάλιστα της Βραζιλίας. Είναι κάτι παραπάνω από τα όνειρα που έχεις ως παιδί!». Παραπάνω από δύο ώρες μιλούσε στο ραδιόφωνο του Sportfm ο Κώστας Κατσουράνης και αποκάλυψε πράξεις και σκέψεις από τα πρώτα του βήματα στην Παναχαϊκή, μέχρι και το τελευταίο του 90λεπτο στην Αυστραλία!

Προφανώς και προέταξε την απρόσμενη και μάλλον ανεπανάληπτη κατάκτηση του Euro, αλλά η αυθόρμητη απάντησή του για το Μουντιάλ είναι δείγμα του πόσο μαγικό ήταν για κάθε ποδοσφαιριστή το ταξίδι στη Βραζιλία, όπου σύμφωνα με τον Κατσουράνη, αν η Εθνική περνούσε την Κόστα Ρίκα θα μπορούσε ακόμη και να κατακτήσει το τρόπαιο.

«Είναι θέμα πίστης. Αυτό έχει χαθεί σήμερα και η Εθνική δεν μπορεί να ανταποκριθεί. Όταν ήρθε ο Μαλεζάς και του είπα τι αποτελέσματα θα πάρουμε στα προκριματικά και πόσο εύκολα θα προκριθούμε δεν με πίστευε. Μετά από δύο χρόνια όταν ξεκινήσαμε τα επόμενα προκριματικά και του είπα θα κάνουμε εννέα νίκες και μία ήττα, πλέον με πίστευε! Γιατί; Γιατί υπήρχε εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας. Αυτό ήταν και το μυστικό του Euro».

Ο Κατσουράνης αναφέρθηκε φυσικά στο νταμπλ με τον ΠΑΟ που ήταν η ομάδα που υποστήριζε από παιδί, αλλά ξεκαθάρισε πως πλέον υποστηρίζει την ΑΕΚ διότι δέθηκε περισσότερο με τη συγκεκριμένη οικογένεια. Είπε πως η ΕΠΟ όταν δεν τον χρειαζόταν πια ως ποδοσφαιριστή, τον έβαλε άκομψα στο περιθώριο.

Επίσης, είπε ξεκάθαρα τη γνώμη του για το αν ο Έλληνας ποδοσφαιριστής είναι προτιμότερο να παίζει στη χώρα μας ή στο εξωτερικό, ψηφίζοντας φυσικά το δεύτερο!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα