Κοτταράς: «Περιμένουμε την αποβολή της Κέρκυρας»

Συνέντευξη στο αθλητικό ραδιόφωνο του Sportfm παραχώρησε ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Απόλλων Αθηνών, Δημήτρης Κοτταράς, εξηγώντας τη στάση που διατηρεί ο σύλλογος γύρω από την υπόθεση της Κέρκυρας, μετά και την εισήγηση της ΕΕΑ για τιμωρία της νησιώτικης ομάδας.

Ως γνωστόν, ο Απόλλωνας τερμάτισε στην τρίτη θέση του περσινού πρωταθλήματος της Football League και διεκδικεί την άνοδο εάν και εφόσον τιμωρηθεί και υποβιβαστεί ομάδα της Super League, αφού δεν υπάρχει πρόβλεψη στο καταστατικό για το ποια ομάδα θα πάρει τη θέση εκείνης που θα πέσει κατηγορία! Στη συνέντευξή του ο Κοτταράς σχολίασε αρνητικά το ότι έγινε κλήρωση χωρίς να έχει επικυρωθεί η βαθμολογία και με δύο… άγνωστες ομάδες, την Α και τη Β:

«Είναι πρωτάκουστο ότι έγινε η κλήρωση χωρίς επικύρωση. Από αυτή τη κλήρωση ο Απόλλωνας βγαίνει ενισχυμένος. Η ΕΕΑ από το 2012 δεν τιμωρεί, προτείνει. Με την πρώτη ανάγνωση της έκθεσης, λύθηκαν θέματα και απορίες, για αποβολή ή μη. Δηλαδή η Κέρκυρα θα χρειαστεί να απολογηθεί. Η Κέρκυρα θα δικαστεί και θα απολογηθεί στην Σούπερ Λιγκ. Αν αποβληθεί από τις επαγγελματικές κατηγορίες θα αγωνιστεί στην Γ’ και αν δεν αποβληθεί τελικά στην Football League. Όλοι μα είμαστε δηλητηριασμένοι, από αυτή την ατμόσφαιρα. Με βάση τους δικηγόρους που μιλάμε κάθε μέρα νομίζουμε πως η υπόθεση είναι ξεκάθαρη. Ο Απόλλωνας είναι ομάδα που παίρνει ότι αξίζει και τυπικότατη απέναντι σε όλες τις υποχρεώσεις. Εμείς κοιτάμε μόνο το σωστό».

Ο Δημήτρης Κοτταράς εξήγησε πως ο πρόεδρος του Απόλλωνα δεν βγαίνει να φωνάξει από σεμνότητα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν εξετάζεται η υπόθεση της Κέρκυρας από κάθε νομική σκοπιά: «Δεν φωνάζει ο ιδιοκτήτης μας. Δεν θέλει ο άνθρωπος που μας έχει σήμερα να φωνάζει. Έχουμε συγκεκριμένη πορεία και κυνηγάμε το δίκιο μας. Εμείς γνωρίζουμε αρκετό καιρό την υπόθεση της Κέρκυρας. Αν πέσουν και οι δύο ομάδες θα ανέβει ο Απόλλων και η Λάρισα. Επειδή γνωρίζαμε καιρό την διαδικασία, παλέψαμε και βγήκαμε τρίτοι στα Play Off ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα. Σκοπεύουμε να φτιάξουμε ομάδα που να μπορεί να ανταπεξέλθει και στις δύο κατηγορίες, ωστόσο σε περίπτωση που ανέβουμε έχουμε ήδη μιλήσει με παίκτες, οι οποίο, όπως καταλαβαίνεται, με τον καιρό να περνάει , χάνονται. Εμείς έχουμε κάνει ήδη κάποιες κινήσεις. Έχουμε στείλει εξώδικο στην Σούπερ Λιγκ για μη επικύρωση της βαθμολογίας ώστε να γίνει Δ.Σ και να επικυρωθεί η βαθμολογία. Είχαμε παραστεί στην υπόθεση της Λειβαδιάς με τη Βέροια με εκπροσώπηση από τον δικηγόρο μας. Θα φτάσουμε όπου χρειαστεί για το δίκιο μας».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα