Κουνάει… μαντίλι ο Γουαρδιόλα στην Μπάγερν;

Ένα δημοσίευμα της «Bild» ήταν αρκετό να… ανάψει φωτιές στην Μπάγερν Μονάχου, αφού η γερμανική εφημερίδα αναφέρει ότι ο Καταλανός τεχνικός σκέφτεται να αποχαιρετίσει πρόωρα την πρωταθλήτρια Γερμανίας!

O Πεπ Γουαρδιόλα είναι απόλυτα πετυχημένος στη Μπάγερν και δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2016 με τον γερμανικό σύλλογο όμως εδώ και λίγες ώρες οι φίλοι των Βαυαρών κάθονται σε… αναμμένα κάρβουνα αναφορικά με το μέλλον του Καταλανού στον πάγκο.

Για αυτό “ευθύνεται” ο ίδιος ο Γουαρδιόλα, με την γερμανική “Bild” να αποκαλύπτει πως στο πλαίσιο της επίσκεψής του σε ένα επίσημο fun club του στο Γκρέντινγκ (βαυαρικό χωριό με περίπου 7.000 κατοίκους) τους μίλησε για την περιπέτειά του στη Μπάγερν χρησιμοποιώντας… παρελθοντικό χρόνο!

“Για μένα ήταν μία πρόκληση, όπως και για τη σύζυγό μου και τα παιδιά μου. Δεν έχει σημασία τι θα συμβεί, εγώ πέρασα όμορφα εδώ και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Όλα αυτά ήταν όνειρο για μένα”, είπε αρχικά στους θαυμαστές του ο 44χρονος τεχνικός και όταν εκείνοι τον ρώτησαν πότε θα υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του με τους Βαυαρούς, πρόσθεσε: “Το καλοκαίρι θα μιλήσω με τους διοικούντες, θα δούμε τι θα συμβεί”.

Σημειώνεται πως μετά την αναστάτωση που δημιουργήθηκε, ρωτήθηκε για το θέμα ο αρχηγός της Μπάγερν, Φίλιπ Λαμ, ο οποιός ξεκαθάρισε: “Εγώ είμαι καλά μαζί του αλλά δεν μπορώ να του δώσω συμβουλές για το μέλλον, είναι αρκετά μεγάλος”.

Σε περίπτωση φυσικά που ο Πεπ Γουαρδιόλα αποφασίσει να φύγει από τη Μπάγερν ένα χρόνο πριν τη λήξη του συμβολαίο του είναι βέβαιο πως θα αποτελέσει “μήλον της έριδος” για μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα